Aveam parul super degradat si acum si-a revenit!

by: nonico
Fetelor, am zis sa va spun si voua ce am facut eu ca sa transform un par super degradat intr-unul foarte frumos!M-am dus la Jovski Studio si eram convinsa ca o sa-mi recomande cine stie ce produse scumpe pentru par lipsit de luciu si care arata cam ca o capita de fan :) Imi plac oamenii astia ca poti vb orice cu ei, asa ca-ntre prieteni. Asa ca le-am zis sa-mi recomande cel mai eficient si ieftin produs. Si asa au si facut - au zis sa folosesc uleiuri de hidratare - in, migdale sau ricin, iar apoi sa-miimprospatez culoarea cu infuzie de plante. Eu am folosit fruze de nuc, pentru ca sunt brunet. Nu vreau sa ma laud singura, dar sa stiti ca totusi sunt foarte mandra de rezultat. Daca vreti sa-i intreb ceva legat de ingrijirea parului pe cei de la Jovski Studio sa-mi spuneti, pentru ca sunt super prietenosi!
 

eumirela12

eumirela12

acasa

31 Mai 2017, 22:05

Pot recomanda ingrijirea de acasa doar cu uleiul din nuca de cocos, gama vivesese senso duo si masaj. Tot ceea de ce are nevoie parul oricui :)

eumirela12

eumirela12

par

15 Mar 2017, 17:50

Produsele gamei vivese senso duo sunt cele mai bune produse pe care le-am cumparat. Le recomand cu placere oricui ;)

eumirela12

eumirela12

Ingrijire

28 Nov 2016, 23:37

Un site foarte bun, care contine sfaturi utile atat pentru ingrijirea parului cat si pentru ingrijirea tenului, le puteti gasi pe aceasta adresa - https://biancaipasdefrumusete.wordpress.com/