Ce sa fac?
by: emilia_me Parul meu se despica la varfuri dupa 2 saptamani dupa ce ma tund. Am incercat diverse produse pentru par degradat insa nu au nici un efect. Stie cineva vreun remediu naturist?ce sa fac
are dreptate tredyzone zeama de foarfeca e cea mai buna si ca sa nu fie foarfeca tocita stiu eu un salon bomba pe nerva traian spre metrou timpuri noi vis-a-vis de biserica
Si eu iti recomand sa mergi la plafar
daca spui k te tunzi des si tot ti se toceste parul... e ciudat, insa incearca la plafar. Poate descoperi vreun tratament-minune.
incearca la plafar
Poti sa incerci la un plafar.Stiu ca au diferite produse naturiste.Merita sa incerci poate gasesti un remediu si pentru problema ta.
Nu exista un remediu 100%...
Varfurile despicate trebuie prevenite. Se trateaza numai cu zeama de foarfeca :). Glumesc.... Trebuie sa le tunzi, insa e posibil ca si coafeza ta sa aiba foarfeca tocita. Sunt 2 variante .... sa schimbe ea foarfeca sau sa schimbi tu coafeza. Exista totusi si cateva uleiuri care previn despicarea lor (incearca la Kallos - daca esti din zona Bucur Obor). Mai e o problema daca ai parul mediu si se freaca de gulerul hainei (tot la zeama de foarfeca ajungi :) )
Eu ti-as recomanda salonul unde lucrez eu :)
Dar ca sa nu se interpreteze ca e reclama... te las pe tine sa alegi... Totusi din ce zona esti?