Ce sa fac?

by: emilia_me
Parul meu se despica la varfuri dupa 2 saptamani dupa ce ma tund. Am incercat diverse produse pentru par degradat insa nu au nici un efect. Stie cineva vreun remediu naturist?
 

trendyzone

trendyzone

Eu ti-as recomanda salonul unde lucrez eu :)

14 Dec 2007, 18:13

Dar ca sa nu se interpreteze ca e reclama... te las pe tine sa alegi... Totusi din ce zona esti?

gina81

gina81

ce sa fac

14 Dec 2007, 16:39

are dreptate tredyzone zeama de foarfeca e cea mai buna si ca sa nu fie foarfeca tocita stiu eu un salon bomba pe nerva traian spre metrou timpuri noi vis-a-vis de biserica

monita

monita

Si eu iti recomand sa mergi la plafar

11 Dec 2007, 09:23

daca spui k te tunzi des si tot ti se toceste parul... e ciudat, insa incearca la plafar. Poate descoperi vreun tratament-minune.

m_marian

m_marian

incearca la plafar

10 Dec 2007, 00:06

Poti sa incerci la un plafar.Stiu ca au diferite produse naturiste.Merita sa incerci poate gasesti un remediu si pentru problema ta.

trendyzone

trendyzone

Nu exista un remediu 100%...

09 Dec 2007, 22:12

Varfurile despicate trebuie prevenite. Se trateaza numai cu zeama de foarfeca :). Glumesc.... Trebuie sa le tunzi, insa e posibil ca si coafeza ta sa aiba foarfeca tocita. Sunt 2 variante .... sa schimbe ea foarfeca sau sa schimbi tu coafeza. Exista totusi si cateva uleiuri care previn despicarea lor (incearca la Kallos - daca esti din zona Bucur Obor). Mai e o problema daca ai parul mediu si se freaca de gulerul hainei (tot la zeama de foarfeca ajungi :) )