Culori la moda
by: pisi Ce culori mai sunt la moda in aceasta vara?Palette
Dar de Palette ce ziceti?Folosesc de mult timp si n-am avut nici o problema.Daca stii sa folosesti vopseaua de par,toate sunt bune.Singura dierenta intre ele este de pret si arome(la unele).Pana si Magic Tape de 4ron este buna.Am luat odata,fiind in criza de timp si negasind altceva la magazinul de langa casa,si a iesit super.Si culoarea reusita si par stralucitor.
E foarte buna L'Oreal...
Dar exista si Wella,Bes(aceasta vopsea kiar dak e mai veche..e foarte buna..doar k se procura cam greu..nu gasesti la orice magazin)..mai e Kallos..Wellaton,aaa si mai e acuma ceva nou aparut..Silky Coloration..cik e buna...nu stiu k n`am incercat.Orikm sper sa ai de unde alege..Te pup..:*
Vopsea de par
Pai si care vopsea de par ar fi cea mai buna?
L'oreal Excellence cumva?
O prietena mi-a recomandat tot ceva de la L'oreal,cel la care face reclama Penelope Cruz.
Ai idee ce vopsea de par ar fi buna?
Multumesc mult.
culori naturale
se poarta foarte mult culorile naturale, de aceea toate nuantele de castaniu si saten sunt foarte hot vara aceasta.
Crina,
iti multumesc mult de sfaturi,ma voi lasa inspirata de sugestiile tale! :)
Te-am pupat! :)
culorile verii din ce stiu..de prin reviste
Din cate stiu..cele mai "purtate"culori pt par sunt:castaniul inchis,deschis,cea mai inchisa nuanta de blond..adik care sa bata spre castaniu deschis...in general astea..chiar am citit un articol despre asta in revista "Frizuri"..eu am tot felul de revistutze de`astea...mama mea fiind hair-stylist..:)..sper sa`ti fie de ajutor sugestiile mele..;)pup
...
ma refer la culorile pentru par,desigur.
vopsea de par
buna. Ati folosit palette clubbing collection 00A??eu mam vopsit acum o luna si acum am parul putin galbui, credeti ca ar iesi o culoare frumoasa? sper sa ma ajutati.