ce va place la barbatul gemeni?
Da ,sincer acum. Spuneti-va zodia si ce anume va deranjeaza pe voi la astfel de barbati...si poate asa iese si compatibilitatea :)
- person GEMENI!
Ce pot sa zic..sunt barbati ok...parerea mea..dar nu asculta parerile altora pentru ca oamenii obisnuiesc sa catalogheze ceea ce nu e ok..fiecare persoana e diferita. gasesti pe zodiacool.ro informatii despre fiecare dupa data nasterii..asa afli cel mai bine cum e fiecare Mult succes!
21 Aug 201716:00 - person gemeniiii
ce imi place la ei? ca stiu sa aprecieze o fata destepta si frumoasa. am avut o relatie de jumatate de an cu unul, iar dupa doi ani el inca este indragostit de mine,,,si nici eu nu l-am uitat de tot. Ne-am inteles foarte bine, el imi facea mereu pe plac. Eu sunt capricorn, dar nu unul f rigid..am stiut sa ii mentin mereu interesul :D
08 Apr 201015:31 - person si inca ceva..
Eu sunt balanta, am intalnit fel si fel de balante. E o prostie sa generalizezi dupa zodie..
24 Mai 200923:04
Si nu inteleg o chestie..cum pzm sau plm virtuala zice in horoscop k balantele se potrivesc cu barbatii gemeni cand tot horoscopu zice ca balanta e sensibila si geamanul insensibil????? - person Horoscop = bullshit
Nu cred in horoscoape,se mai intampla uneori sa se nimereasca..plus ca se si contrazic..si de gemeni ba zice ca-s insensibili, ba sensibili.de citesti 10 zodiace vor scrie 10 lucruri diferite..din fiecare zodie exista fel si fel de oamenisi daca barbatii gemeni chiar sunt niste insensibili etc etc cum zic 99% din horoscoape si cum ziceti voi aici ,apoi sa ne doara la 5 metri in fatza partii dorsale,fetelor si sa fim noi mai smechere si mai insensibile decat ei, iubirea e pt proaste care au chef sa sufere..nu cred k faptul k barbatii din gemeni sunt insensibili tine de zodia lor, ci de faptul ca sunt barbati..in general barbatii nu-s fideli si nu pot iubi... Totusi Collin Farrel e gemeni si o iubeshte pe Selma Hayek..si stiu unii din gemeni care-s sensibili cica si iubesc dar probabil ca-s numa barfe..sau doar se prefac.. eu nu stiu ce sa cred dar nu ma intereseaza..la naiba cu toti barbatii in afara d tata si unchii mei, la naiba cu iubirea si pasiunea, tre doar sa traiesti clipa fara sa te implici prea mult..sincer ce tre sa ne fte pe noi grija ca barbatii din gemeni is asa cretini,sa fim noi mai cretine k ei si sa-i facem.
24 Mai 200922:59 - person Ca sa raspund la intrebarea lui Laur
Sunt scorpion si partenerul meu de viata geaman.Ce ma deranjeaza la el?Pai lipsa de stapanire de sine,felul lui de a se arunca cu capul inainte fara sa gandeasca in prealabil si modul impulsiv de a se exterioriza.
15 Mai 200709:06 - person infidelitatea
de ce credeti voi ca intr-un cuplu partenera sau perteneru sunt infideli?
04 Feb 200717:34 - person pisi
sunt de acord cu tot ce a spus pisi,daca ati intalnit 2-3 gemeni asta nu inseamna k trebuie sa generalizati.eu sunt GEMENI.si am prietene,prieteni gemeni cu care ma inteleg super,adevarat e exista si xceptii...o coleca kre e gemeni si nu prea imi e simpatica dar am prietene cu care ma inteleg excelent.sa nu mai vorbim de barbatii gemeni.care de altfel mi se pare normal k la inceput sa fie reci(daca nu iubesc cu adevarat)k doar n-or fi fraieri sa sara in brate la prima tinta.si v-o spun,cand barbatul gemeni iubeste cu adevarat,e cel mai tandru si afectuos barbat!
01 Feb 200721:16 - person continuare
Mai vreti exemple?
30 Ian 200709:16
Pana la urma nu exista niciun studiu stiintific care sa ateste ca prezicerile horoscopului si caracteristicile fiecarei zodii sunt reale si universal valabile pt fiecare nativ in parte.
Deci,horoscop=amuzament si ar trebui luat in serios mai putin. - person Revin asupra temei
Eu sunt geamana,al meu e tot geaman,avem o relatie de 7 ani.
30 Ian 200709:14
Prietena mea e geamana,e casatorita de 10 ani,are un copil de 3 ani.
Am alti doi prieteni,care sunt amandoi gemeni,si au o relatie de 11 ani.
Unchiul meu este gemeni si e casatorit de aproape 40 de ani.
Am un f bun prieten,gemeni,casatorit de 4 ani si impreuna cu sotia de 6 ani. - person am un amic..
In zodia gemeni ,si tipul este super ,dar eu daca asi fii fata NU m-asi combina cu el. Mai ales daca fata e rac. Tipul are ,cred ,3 prietene stabile ,si alte 5 pe fir :))) ,nu zic ca barbatul nu trebuie sa fie simpatic ,intelgient ,aratos ,glumetz ,etc. Dar ,totusi ,stiam ca femeia vrea un barbat al EI ,si cele 3 cunostinte/prieteni ai mei gemeni ,nu sunt genul...monogam.
29 Ian 200722:33 - person Am uitat sa specific ca sunt Gemeni
Yup, si eu sunt Geamana si este posibil ca de aici sa provina supararea mea pe aceasta zodie. Suntem poate prea asemanatori...
25 Ian 200717:37 - person Ciudat
Si mie mi se pare la fel cu ce ati spus voi, poate mia putin partea cu tandretea. Unde ati remarcat-o voi pe asta? Mie chiar mi-a scapat. Sincer acum ca mi-a scapat. Unde o tin? Bine ascunsa?
25 Ian 200717:35
Mie mi se par Gemenii intr-adevar foarte inchisi in sine si foarte infideli. Se implica foarte putin si sunt egoisti. YACHS> - person Continuare....
Am uitat sa specific....eu sunt in zodia pesti.
17 Ian 200717:19 - person Barbatul gemeni
Ce nu`mi place la barbatu geaman: este prea inchis in el, este egoist, nu se implica suficient, este comod. Ce`mi place: e tandru, are simtul umorului.
17 Ian 200717:16 - person ...
eu sunt gemeni si imi plac barbatii gemeni:parerea mea este k sunt niste timp inteligenti,cu simtul umorului(ceea ce e foarte bine).cat despre infidelitate:dak barbatul gemeni iubeste cu adevarat,isi va deschide sufletul si trupul si vor fi fideli,cel putin cativa ani buni
11 Ian 200711:32 - person ...
eu sunt gemeni si imi plac barbatii gemeni:parerea mea este k sunt niste timp inteligenti,cu simtul umorului(ceea ce e foarte bine).cat despre infidelitate:dak barbatul gemeni iubeste cu adevarat,isi va deschide sufletul si trupul si vor fi fideli,cel putin cativa ani buni
11 Ian 200711:30 - person Defecte momentan
Ce nu imi place la barbatii Gemeni? Nu sunt multe lucruri, dar pentru mine sunt niste lucruri decisive. :)
11 Ian 200711:08
- flirteaza foarte mult si nu stau prea genial la capitolul fidelitate pe termen lung;
- isi ascund emotiile si este foarte greu sa intelegi ce este in mintea si sufletul lor (mai ales) in unele circumstante. - person OK
Eu sunt geamana si-mi plac f mult barbatii gemeni.
10 Ian 200710:52
Imi place ca sunt buni parteneri de discutii,sunt deschisi,toleranti,au simtul umorului,stiu sa se distreze,atunci cand iubesc,si-ar da si viata pt persoana iubita,sunt persoane carora le place sa fie ingrijite,cochete chiar(aici scriu despre barbatii gemeni,ok?),sunt inteligenti,atragatori,discreti etc.
Ce nu-mi place la barbatii gemeni:faptul ca-si controleaza destul de mult emotiile,ca au f putina rabdare,uneori prea nervosi,alteori flirteaza prea mult,ca-s cu capul in nori,sunt super pretentiosi si cam atat.
Recomandari
Newsletter Ele.ro

- person
"despre sex si sexualitate, cu imaginati si intelepciune"