cu ti poti reface relatia care candva a fost mai mult decat buna?

personihre

acum un an de zile am cunoscut pe internet un baiat cu care am colaborat scriptic si la telefon foarte bine ; chiar am fost incantata( lucru mai greu la mine )de calitatile pe care le avea , de modul cum intelegea si cum ne potriveam ; ne-am vazut si ne-am placut reciproc , numai ca berbecul din mine -vazand ca tipul este innebunit dupa mine -nu stiu , am considerat constient sau inconstient ca ma pot juca , nu stiu ma simteam puternica ; lucrurile au inceput sa se schimbe intre timp , iar eu am inceput sa pierd teren ; considerand ca relatia la distanta nu merge si vrand sa refac relatia care odata fusese buna am hotarat sa ne mutam impreuna si , ca o fata " desteapta" , am renuntat la tot si m-am mutat la el in oras unde stupoare... lucrurile s-au schimbat total , in sensul ca eu am devenit mai atasata de el iar el mai rece ;dupa doua luni jumatate am plecat , m-am reantors in orasul de unde plecasem cu inima dstul de indoita de evolutia faptelor ; acum sunt fara serviciu , ma simt singura si nu stiu cum sa refac o relatie frumoasa candva , o relatie in care acest om a tras de mine mai bine de jumatate de an,iar tunci cand m-am trezit eu .. am simtit ca parca el plecase

 • person Topic vechi, dar poveste actuala

  Ceva asemanator mi s-a intamplat si mie, din pacate ne-am despartit si despartiti am ramas. intr-o relatie daca nu trag amandoi, de duce totul de rapa.. Ar trebui sa ne fie invatatura de minte pentru viitor..

  19 Apr 201218:28
 • person relatie stricata

  initial a zis ca se muta el la mine in oras , apoi , am zis ca oricum e bine sa fac o schimbare, ceea ce nu a fost prea bine ; intr-un fel as putea spune ca inca este langa mine (financiar )dar sufleteste simt ca undeva s-a schimbat ceva , iar nu recunoaste ca sa putem repara ceea ce s-a stricat.

  25 Nov 200915:28
 • person De ce

  unele femei nu vor sa priceapa ca in viata unui barbat nu te poti baga "cu forta"?

  Ti-a cerut el sa va mutati impreuna sau propunerea a venit din partea ta iar el doar a acceptat?

  25 Nov 200914:29
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
vineri, 17.10.08
 • person

  "mult si bun :)"

Blog Ele.rochevron_right
 
 • speaker_notes   test
 • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere
Tommy Jeans - Espadrile
Shop Ele.rochevron_right