Cum seduci femeia scorpion?

personaventura

Salut! Eu sunt un peste si m-am indragostit de o femeie aflata in zodia scorpionului si nu mai stiu ce sa fac s'o cuceresc. Vorbim, ne intelegem bine si apare cate ceva. Eu sunt mai mistocar din fire si mai fac glume pe seama ei (bineinteles nu sunt porcoase sau de prost gust) si imediat face nas. Daca sunt prea romantic (asa cum sunt eu din fire) imi zice "da,da..." si ma enerveaza....nush cum s'o mai dau. Sfaturi ? cum s-ar lasa cucerita o femeie scorpion?

 • person Nu o minti

  Nu incerca sa o minti ! te va mirosi imediat. gasesti pe www.zodiacool.ro toate informatiile despre femeia in zodia scorpion. mie mi-au fost de folos informatiile

  16 Aug 201714:39
 • person cucerire

  Fii foarte atent cu femeia scorpion. Mai retinut in detalii despre fostele, pentru ca au in gena sa se razbune.

  30 Mar 201614:43
 • person mda

  "scorpionul se bucura de prada lui cand sufera, vrea din cand in cand suferinta.Cam mult, nu? dar nu fugi, sincer n-o sa-ti para rau in cel mai trist caz vei sfarsi prin a fi mai intelept pt ca scorpionii dau lectii de viata (dar rezolvari la probleme lor n-au)sau vei sfarsii prin a nu mai scapa de ea ca daca te simte un barbat adevarat nu mai exista altul si se agata tare"

  ce chestie :D

  19 Ian 200902:48
 • person inca

  Nu-i povestii exact de fetele pe care le cunosti,pastreaza ceva si pentru tine ca furia scorpionului poate arde tot si toate.Pune-te in garda sa nu suferi ci sa traiesti o poveste de dragoste cum nu se poate trai decat langa un scorpion; vorbeste-i de una oarecare sa fie putin geloasa asta o baga in competitie pt ca.... ce-i victoria fara lupta!Pe tine capeste te poate percepe lipicios nu fii!!!scorpionul se bucura de prada lui cand sufera, vrea din cand in cand suferinta.Cam mult, nu? dar nu fugi, sincer n-o sa-ti para rau in cel mai trist caz vei sfarsi prin a fi mai intelept pt ca scorpionii dau lectii de viata (dar rezolvari la probleme lor n-au)sau vei sfarsii prin a nu mai scapa de ea ca daca te simte un barbat adevarat nu mai exista altul si se agata tare.SPOR LA TREABA RELAXAT FARA INCRANCENARE CA ARE EA DESTULA!!!

  08 Ian 200912:24
 • person DA

  Daca esti un tip de spirit, fa glume pe seama ta ca sa le si guste nu de ea.Se retrage in cochilie si tu departe esti departe ramai.Fa ceva sa o amuze trasnit un soi de nebunie care sa-i arate cat o iubesti de pilda sa o iei pe umar din usa casei fara pantofi si sa o duci cu masina, taxiul intr-un restaurant.Trebuie sa nu fii previzibil sa o mangai cand vrea dar sa n-o bagi prea mult in seama trebuie sa-i fie dor.Apoi trebuie sa fii un gentalman desavarsit sa stii codul bunelor maniere chiar daca ea nu-l stie,in public atent cu ea si prezent la dorintele ei.In schimb intre voi doi mai putin atent fa-te des nevazut sa te astepte sa spere sa nu stie tot despre tine are o multime de fantasme se hraneste cu ele furnizeaza-i-le.Trebuie sa nu o minti nu te iarta niciodata.Evita sa raspunzi glumeste cu ea sitreci peste apoi daca nu vrei sa suferi in permanenta sa ai alte fete amice cu care sa mentii o legatura de prietenie un contact oarecum1pt ca vei suporta mai usor sa te plezneasca ca nu te vrea2o va innebunii cu adevarat in sensul bun pe atitudinea ta de persoana ocupata de altceva in afara de ea.Lupta sa ai succese si povesteste-i-le chiar pe cele marunte da-le farmec fa-le marete.

  08 Ian 200912:10
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Intalnire
 • person

  "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
 
 • speaker_notes   test
 • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere