Nu inteleg un berbec. Ajutati-ma.
Cunosc un berbec extraordinar, un tip super! Am avut senzatia cateva luni la rand ca vrea o relatie cu mine, numai ca mie mi-a luat ceva timp pana m-am hotarat, am si incercat sa-l cunosc mai bine, sa vad daca nu cumva are vreo alta relatie etc. In momentul cand am facut primul pas catre el, fiind convinsa ca si el vrea, am avut surpriza sa vad ca tipul se retrage. Si totusi, va spun ca sunt absolut sigura pe ceea ce am simtit anterior din partea lui. De ce?
- person pt panterootza
buna...ahm..sunt constienta ca nu s-a mai discutat pe tema asta de un an dar am mare nevoie de ajutorul vostru...am probleme cu un berbec d asemenea si vreau neaparat o solutie. sunt foarte impulsiva si mi-e ca fac o tampenie:D stiu ca tu, panterootza ai suferit, ti-am citit povestea, totusi iti cer ajutorul.simt ca chiar ai reusit sa-i patrunzi p berbeci si am incredere in tine.
01 Sep 200906:17 - person reddog..
probabil tot la ¨´berbec¨´m-as intoarce,dar asta doar in cazul in care m-as trezi intr-o dimineata cu ´´creierul spalat¨´si as constata ca am din nou 20 de ani,si exces de adrenalina in sange!citindu-te pe tine,imi amintesc de unchiul meu,care,la varsta de 45 de ani,este inca ´´liber si disponibil¨´(dupa cum spune el),avand la activ o casnicie esuata de 2 ani,si un palmares bogat de ¨´foste´´...este cam obositor sa ti se prezinte ¨¨matuse peste matuse¨´,mai ales cand cele mai fericite dintre ele,raman in ¨¨familie¨ pt.3-4 luni...ünele dintre ele se mai intorc(asa cum spui u),dar pt. scurta durata,pana cand isi gasesc stabilitatea in alta parte...ceea ce imi intareste convingerea(impartasita mai sus),cum k berbecul este ´´bun amant si nu te poti plictisi cu el¨¨,dar,cam atat...
28 Iun 200812:26 - person ma bucur ca mi-ai raspuns
Eu nu am nimic impotriva "sa ma intorc la un berbec" sau sa aleg un berbec. Am spus ca imi plac berbecii; imi place orgoliul si incapatanarea lor(dar nu dusa la extrem), imi place chiar putina gelozie (ma face sa ma simt bine), sunt inteligenti si stiu sa se face placuti. E o reala placere sa vorbesti cu ei.
26 Iun 200809:19
Dar ... nu-mi plac barbatii care au vor relatii cu mai multe femei in acelasi timp. Nu mi se pare cusher, ca sa zic asa. Tie ti-ar placea ca prietena ta sa caute si alte relatii in acelasi timp ce tu existi in viata ei? Asta ar insemna ca te iubeste? - person buna frumoaselor.......
sunt un berbec si va urmaresc si eu discutia(sau barfa,na,intre femei-si ce femei-felicitari)trebuie sa recunosc,foarte interesant..........parca am un "deja vu" semanati cu fostele mele iubite.Pa si succes,oricum tot la berbeci va veti intoarce........ :)
25 Iun 200812:59 - person ...
Si mai e un lucru care ma depaseste. Am acceptat toate tatonarile lui, glumitele sau tot felul de atingeri atata vreme cat am crezut ca e liber. In momentul in care el mi-a spus ca are o prietena, in mintea mea deja i-am spus PA! Nici vorba de a-l mai incuraja. Nu i-am cerut sa renunte la prietena lui, nici nu as fi putut face asa ceva.
23 Iun 200809:06
Eu nu ma simt vinovata cu absolut nimic, nu inteleg de ce ma responsabilizeaza el. Imi spune ca super-iubeste. Cum poate sa ma iubeasca ... el avea deja o prietena! Cum poti sa vrei doua femei in acelasi timp? Clar: tipul nu tine la niciuna, probabil nu e decat orgoliul lui si "hai sa mai trec inca una la numar pe lista mea". Simpla distractie pt el.
Ce ma deranjeaza e ca nu intelege refuzul meu. Din ce-i spun sa ma lase in pace sau il pun intr-o lumina proasta in discutiile cu ceilalti, el este din ce in ce mai insistent. Il jignesc si parca nici n-ar fi vorba de el! - person scuze
pentru intarzierea cu care iti raspund, am avut mici probleme in familie.
23 Iun 200808:30
Nici nu mai ma gandesc la o relatie cu el, sau macar sa ii permit sa ma atinga, asa cum o facea inainte. Normal ca ma gandesc la biata fata pe care a parasit-o, cine stie ce-o fi in sufletul ei acum! Nu am idee de ce s-au certat sau de ce nu a mers relatia lor. Nici nu il intreb tocmai pentru ca as da nastere la discutii, ori el deja sustine ca din cauza mea s-au despartit. Ca el e super-indragostit de mine si din cauza asta nu mai poate sta cu ea.
Ma indoiesc ca asta e motivul. "Relatia" mea cu el (de fapt nici nu pot spune ca a fost o relatie) nu a mers nicidecum atat de departe ca sa justifice despartirea lui.
In nici un caz nu am de gand sa accept ceea ce propune el, pentru ca as fi parasita probabil in scurt timp, atunci cand probabil s-ar plictisi de mine, cum s-a plictisit si de prietena lui.
Asa ca ... la cos cu astfel de barbati! - person observ aici,
exact ceea ce iti spuneam mai devreme,¨¨berbecul-victima¨,care te acuza pe tine de ceva,incercand astfel sa obtina ceea ce vrea(santaj)...eu am invatat ceva din trecut:´´niciodata nu iti vei putea cladi fericirea,pe suferinta altuia!¨vezi cum faci sa fugi,cat mai ai timp!o buna metoda,si garantata!pt a-l indeparta de tine,este aceea de a-l ironiza,de a facë glumitze pe seama lui,in public.isi va simti orgoliul terfelit,si va pleca singur...
19 Iun 200813:01 - person cum ti se pare situatia?
spune k ´´a renuntat la fosta pt a fi cu tine¨´,apoi te acuza k ¨´nu ai suflet si il respingi¨´...dar nu cumva el a fost cel care a spus k tu ai interpretat gresit gesturile lui de apropiere,k el nu a facut nimic pt a-ti da de gandit k ar fi interesat de tine?hm...cine nu are suflet?el,k a renuntat la fosta pt tine?sau tu k il respingi?aici,nu imi este mie totul clar...de ce a renuntat la iubita lui pt alta femeie?pt. k nu ai precizat nimic,k intre ei ar fi fost o situatie de netolerat incat sa se ajunga la despartire...era cu totul altceva daca,despartirea lor era produsa de alti factori...eu zic sa te gandesti bine,¨´povestea¨´nu este doar despre tine si el,este despre o a3a persoana,fosta lui...nu ai de unde sti ce fel de femeie este,daca il mai iubeste inca,si ar fi capabila sau dispusa sa faca orice sa il aduca inapoi(in cazul acesta,nu te-as vedea prea bine,in cazul in care i-ai acorda vreo sansa)...si cred k,nici tu nu iti doresti k,mai tarziu,sa fii parasita pt. alta ¨´colega´´...in locul tau,as fi ferma pe pozitie,barbati sunt,si ink liberi,nu trebuie sa ¨´desparti¨´pe nimeni pt a avea unul...
19 Iun 200812:56 - person ...
Aproape ca l-am regasit in fiecare cuvant descris de tine. Are o prietena la care cica a renuntat pt mine iar acum eu n-am suflet si-l resping, âii complic situatiaâ - dupa cum afirma el.
18 Iun 200814:37
Intr-o discutie mult anterioara purtata intr-un grup, el spunea ca libertatea e cel mai pretios lucru pt un barbat si la ce bun sa se casatoreasca, adica sa se lege de o femeie, viata in 2 devine plictisitoare, pe cand iesirile cu baietii la o bere sunt mult mai animate.
Pana cand si chestia cu banii ... mi s-a parut de multe ori ca e un pic cam zgarcit, dar am zis ca poate mi se pare mie! Din ce spui tu cred ca e o caracteristica aproape generala! Am observat ca pt el cheltuie cu placere chiar si pe haine (brandul conteaza!), pe cand daca e sa participe la niste cheltuieli comune pe la serviciu (ziua cuiva spre ex.), se cam âda la fundâ si da niste sume derizorii...
Mai vorbim, da? - person Uau ...
Sinceritatea si povestea ta m-au lasat fara suflare ...
18 Iun 200814:35
Iti multumesc pentru ca mi-ai oferit experienta ta si pentru ca ai acceptat sa ma ajuti sa-mi lamuresc problemele mele, spunandu-mi prin ce ai trecut tu. Ma doare sufletul si aproape ca-mi pare rau ca am generat toata aducerea asta aminte. Cele spuse de tine insa m-au facut sa deschid ochii mai mari, sa-l privesc altfel pe âberbeculâ meu si sa judec cu capul si nu cu sufletul. Stii, asta e defectul meu si mi-l asum: obisnuiesc sa vad un barbat mai mult asa cum mi-l imaginez eu si nu asa cum e el in realitate. Si e groaznic cand iti dai seama ca âpozaâ nu are nimic de-a face cu realitatea. - person am renuntzat la ¨berbeci¨¨
si acum am o relatie cu un ¨´leu¨(locuim impreuna de un an de zile),si sincera sa fiu,nu as putea face o comparatie intre ei doi(stii u..k femeile au tendintza de a compara..);sunt total diferiti!daca ar fi sa ii incadrez pe o ¨scara a valorilor¨´,¨´berbecul¨¨ ar fi undeva jos,iar ¨´leul¨,sus,din toate punctele de vedere...m-am vindecat de ¨´paranoia¨´,de fapt,m-am vindecat din prima zi a relatiei noastre!am incredere in el,pentru ca simt k este sincer,si ce e mai important,simt k ma iubeste;prin tot ce face,imi dovedeste k ma iubeste!cand imi amintesc cum ma simteam in relatia anterioara,si compar,imi dau seama k fostul nu m-a iubit deloc!si sunt convinsa k altele au fost motivele pt care a stat langa mine...acum stiu k iubirea nu doare,nu te face sa suferi sau sa plangi!iubirea te face sa te simti fericit,implinit,iti da sperantze sa visezi la un viitor frumos impreuna!iubirea inseamna sa daruiesti,dar sa si primesti!in iubire nu este loc pt a3a persoana,nici chiar atunci cand apar neintelegeri,discutii...ele se rezolva in doi!la anul ne casatorim,si nu ma indoiesc o clipa k as fi facut o alegere gresita!
18 Iun 200812:46 - person atunci i-am spus
¨´decat cu tine si nefericita,mai bine singura si linistita!¨¨...m-a mai cautat de cateva ori,ba la telefon,ba venea la mine sub pretextul k si-a uitat cate ceva din lucruri...cand imi era lumea mai draga,ma trezeam cu el in casa!(inca avea cheia de la mine),pana intr-o zi cand i-am spus k mi-am gasit pe cineva(era o minciuna,dar nu stiam cum sa il determin in mod ¨´amical¨´sa imi lase cheia si sa nu mai vina pe la mine),si k nu cred k i-ar place sa apara vreodata pe nepusa masa,sa ne gaseasca in pat,dezbracati!normal k nu a reactionat prea civilizat,mi-a strigat k sunt o ¨´curva¨¨(sa stie toti vecinii),dar am obtinut cheia si linistea mea...si in ziua de azi crede k ¨´celalalt¨¨a fost motivul pt care l-am lasat(un ¨´celalalt¨ce,de fapt nu a existat,dar m-a ajutat sa il indepartez de mine,sa nu ma mai caute sau viziteze)...copilareasca purtarea mea,stiu!dar era singura modalitate de a rupe de tot legatura cu el...si am apelat la aceasta varianta,tocmai pt k il cunosc bine,si stiam k nu ma va lasa sa traiesc linistita;si adevarul e k,imi era si teama sa nu cedez din nou,sa il iert ink o data si sa il primesc inapoi!cam asta a fost,pe larg,povestea...
18 Iun 200812:25 - person din poze imi ¨´suradea´´
fostul meu,imbratisat cu o tipa pe care nu o cunosc(poze din ultima lui vacantza in tzara,cu 2 luni inainte de a-l parasi)...am crezut k se prabuseste cerul peste mine,nu de durere,mai mult de revolta,pt k el mereu imi spunea k ¨´ma iubeste si k nu are ochi pt alta¨...am luat pozele si m-am dus la el(plecase de la mine,si se mutase la u prieten)...i-am spus:´´stiu k nu mai suntem impreuna si k nu am dreptul sa iti cer explicatii,dar pozele astea sunt facute din timpul in care eram ink impreuna;pot sa stiu si eu cine este domnisoara?¨mi-a raspuns k nu il deranjeaza k am aflat,sa ii spun cine mi-a dat pozele,k asta il intereseaza,sa stie ce dusmani are,de cine sa se fereasca pe viitor!poti sa intelegi asa ceva??normal k nu i-am spus de unde le aveam,suspectul nr.1 fiind prietenul lui cu care locuia...mi-a spus:´´sigur el ti le-a dat,te-a vazut k suferi si plangi k o proasta¨´!nici in ziua de azi nu stie cine mi le-a dat,desi il banuieste pe fratele lui...atunci l-am intrebat:´´pt tine nu au insemnat nimic 5 ani impreuna?¨¨si mi-a raspuns:¨eu nu ma schimb pt o femeie,daca vrei sa fii cu mine,ma accepti asa cum sunt!¨
18 Iun 200812:15 - person atunci mi-am dat seama...
k nu sunt deloc asa cum imi spunea fostul:¨o femeie nemultumita permanent¨´,k orice ar face pt mine nu e suficient,k sunt exagerat de pretentioasa si mofturoasa,k nu stiu sa pretuiesc ce am,etc...in ziua aia am pus punct!cu cateva zile inainte avusesem o discutie aprinsa cu el,in urma careia mi-a spus:¨du-te si cauta-ti unul cu bani sa te intretina¨(eu lucram,cu un salariu destul de bunicel,dar ori de cate ori imi cumparam ceva-bluzitza,poseta,etc.,imi spunea k ¨´nu sunt bani¨´,in schimb,salariul lui se ducea pe electronice,vacantze in tzara-locuiam in Spania,etc...in doi ani de zile eu imi vazusem mama o singura data,el deja fusese plecat acasa de 3 ori!mergea singur pt k ¨´nu erau bani¨¨sa merg si eu...)...asa s-a terminat...si cred k am suferit mai mult din cauza esecului propriu zis,decat din cauza pierderii lui...cert este k,ma simteam usurata,de parca tot raul din viatza mea disparuse...la cateva zile dupa despartirea noastra,fratele lui!!mi-a adus niste poze(era exasperat de ¨´crizele´´mele de plans,intrebari ce i le puneam:daca sunt o persoana imposibila,rea,etc?)..
18 Iun 200812:05 - person sincera sa fiu,
mi-a fost mult mai greu in relatia cu el,decat in momentul despartirii si dupa...nu stiu daca ma intelegi...cand eram cu el,ma simteam trista,pesimista,priveam ziua de maine cu neincredere,ma vedeam o femeie sortita sa indure si credeam k,daca m-as desparti de el,as intalni un altul exact k el,sau poate mai rau!(intr-un fel ii bagam pe toti in aceeasi oala...).Ceva mi s-a intamplat in noaptea de Revelion:la 12 noaptea,mi-am pus o dorintza:sa cunosc pe cineva sa ma iubeasca sincer...A fost ceva mai mult din reflex,fara sa gandesc prea mult...la 3 saptamani,simteam deja k nu mai pot continua!asa,dintr-o data!m-am trezit intr-o dimineatza si am intrat pe mess;aveam in lista un amic,nascut in acelasi an,aceeasi luna si aceeasi zi cu mine:D...Am ¨´dat buzna¨´peste el si l-am intrebat:¨spune-mi sincer,u esti fericit cu Georgiana?¨´(iubita lui);imi spune:´´da,si daca ar fi sa ma indragostesc din nou,tot de ea m-as indragosti¨´...¨´te consideri un om permanent nemultumit,si tinzi sa vrei mereu mai mult decat iti ofera ea?¨imi raspunde:¨ma consider un barbat norocos k o am¨´...cam asta a fost ´´discutia¨´.
18 Iun 200811:53 - person Dumnezeule, prin ce-ai trecut!
Cred ca e foarte greu sa-ti revii dupa o asemenea relatie si dupa un asemenea om! Incredibil! El avea suflet? Cred ca totusi ai tinut foarte mult la el daca ai putut sa il ierti si sa va impacati, in conditiile in care stiai ce-i poate pielea.
18 Iun 200810:01
In dimineata asta a venit la mine si mi-a zis ca vrea sa mergem impreuna la munte. Retine, mi-a spus ca "vrea", nu era o invitatie sau o intrebare pe care mi-o adresa. Pur si simplu "vroia" el! I-am raspuns ca nu ma intereseaza "vrutul" lui, el ca persoana cu atat mai putin, m-am inselat, nu e tipul meu de barbat, pur si simplu nu-l vreau! Si daca se gandeste la un sex in trei, avand in vedere ca are si prietena, sa-si caute in alta parte.
Dupa un moment in care a ramas interzis, cred ca nu-i venea a crede ca e refuzat, foarte nervos mi-a zis ca nu-i corect sa reactioneaz asa, pt ca el a renuntat la prietena lui pt o relatie cu mine. Simplu, i-am raspuns ca nu ma intereseaza relatiile de o jumatate de ora.
Sper sa fi scapat! - person siceritatea la berbec?
in ce moment a fost sincer ¨´berbecul meu¨¨?cand ne-am despartit si la 2 saptamani avea deja alta iubita(precizez aici k despartirea s-a produs din cauza ´´paranoiei¨´mele,cum k intre el si ea ar fi ceva...paranoie ce,de altfel,s-a dovedit a fi ¨´presimtire¨´)?sau a fost mai sincer cand,dupa o luna jumate de relatie cu ea s-a intors plangand la mine,cazand in genunchi sa il iert k nu poate trai fara mine?sau nu..poate ma insel...sinceritate a fost dupa jumatate de an de la impacarea nostra,cand,in urma unei certe,mi-a trantit-o:¨tu m-ai impins in bratele ei¨...sau poate in ultima noastra discutie a fost sincer:¨eu nu ma schimb pentru o femeie,daca vrei sa fii cu mine,ma accepti asa cum sunt¨´(adik fustangiu!)...deci..?in ce moment a fost sincer?cred k nici el nu stie!:)))
17 Iun 200818:12 - person te ravaseste?
da-i o ´´tema de gandire¨´...cand mai vine la tine si incepe ´tatonarea¨´,zambeste-i dulce si spune-i:¨ma simt bine cand vad barbati ce par interesati de mine,sau se prefac a fi interesati de mine...dar totul se rezuma doar la flirt,pt k nu m-as putea indragosti de un barbat ca tine¨...si cred k va fi curios sa afle ce inseamna ´´barbat ca el´´...si atunci spune-i k esti prea pretentioasa la barbati,si k nu se incadreaza incadreaza in standardele tale,ba,mai mult,nu se va incadra niciodata!cred k ai sa il lovesti fix acolo unde il doare mai mult,in orgoliu!dar nu ii vei parea o vipera,din moment ce ii vei spune asta calm,zambitoare...in schimb,te asigur,k ¨il roade¨...si vei vedea destul de clar pe fatza lui...
17 Iun 200817:58 - person ...
Da, in perioada aia de tatonare asa a lasat impresia, ca e singur. Vorbea tot timpul numai despre prietenii lui, iesirile in oras cu prietenii lui, drumuri la munte cu aceiasi prieteni... Nu aparea nici o femeie in discutia dintre noi. Abia in momentul in care m-am apropiat de el, dupa ce el s-a tot jucat cu mine, abia atunci mi-a spus ca are o prietena. Si l-am lasat in pace.
17 Iun 200814:15
Intr-adevar, berbecii sunt alunecosi si cred ca nici foarte sinceri nu prea sunt...
De asta am vrut sa aflu cate ceva din experienta ta si-ti multumesc foarte mult ca mi-ai povestit toate lucrurile astea, care poate nu ti-au facut placere.
Pur si simplu nu a facut decat sa ma ravaseasca si asta face in continuare prin comportamentul lui! - person nu ma mira...
faptul k are pe cineva si flirteaza cu alta femeie...nu am pus in discutie varianta aceasta,pt k,am inteles de la tine k e singur..acum spui k are deja o prietena...sfatul meu este sa il tratezi cu indiferentza,nu iti complica singura viatza!berbecii sunt ¨´alunecosi¨,le place sa cucereasca,nu tin cont ca au deja o iubita(de aici exprimarea mea anterioara:¨Ãi place sa faca ce vrea,cu cine vrea,unde vrea¨´);apoi se intorc la prietena,ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat...chiar imi pare rau k nu si-a mai exprimat parerea o alta femeie(care a avut sau are acasa un ¨´berbec¨¨´)...cateodata,cred k am ramas eu marcata de cele intamplate mie,si judec toti barbatii ¨¨berbec¨´pt tot ce a facut unul singur...dar cand observ si la alti berbeci aceleasi defecte...chiar pot spune k nu am o parere prea grozava despre ei...si imi cer scuze aici,daca voi jigni pe cineva(dintre posibilii utilizatori ai siteului)...
17 Iun 200813:25 - person Surpriza
mea a fost una de proportii, pt ca el a dat inapoi si chiar mi-a spus ca nu-si da seama ce mesaje mi-a transmis...
17 Iun 200809:48
Acum nu vreau sa crezi ca sunt dusa cu capul si nu-mi dau seama ce vrea de la mine un barbat care face tot posibilul sa ma atinga din 5 in 5 minute si ma suna sambata, duminica ... seara ... cand vroia el.
Mi-a spus si ca are o prietena.
A fost OK, am lasat lucrurile sa cada, mi-am cerut scuze ca poate am inteles eu gresit (dar exclud varianta asta; am inteles eu gresit, dar colegii mei ...). Bun. Aici am hotarat sa se termine totul, indiferent de ceea ce simteam pt el.
Dar tipul vine in continuare la mine, imi aduce cafea, vorbim f. mult, ma suna in continuare etc.
NU IL INTELEG! Pur si simplu! - person Cred ca am fost cumva in contratimp ...
Cand el vroia o relatie si aproape ca "tragea" de mine, statea cu orele prin biroul meu (fara sa-i pese de glumitele colegilor), ma atingea ori de cate ori avea ocazia ... se punea intr-o lumina foarte favorabila. Are capacitatea de a se face extrem de placut.
17 Iun 200809:43
Din pacate, multe lucruri din cele spuse de tine le regasesc la "berbecul" meu si tocmai de aici indecizia mea de a avea o relatie cu el. Aproape ca l-am respins de cateva ori, poate l-am jignit. Chestia cu uitatul dupa femei am observat-o, dar mi-a dat senzatia ca ii place sa ma vada geloasa. Ceea ce nu e cazul la mine ...
In faza asta, in care "facea frumos" pe langa mine, NICIODATA nu mi-a spus si nici macar nu a lasat impresia ca ar avea o alta relatie.
Recunosc ca pana m-am hotarat, aproape l-am respins de cateva ori.
Convinsa fiind ca e "liber", am facut eu primul pas catre el, intr-un moment in care eram foarte apropiati unul de celalalt. - person scz...pt repetarea aceluiasi mesaj de 2 ori
in postarea anterioara...vreau sa iti spun sa nu iei de buna tot ce am scris eu,nici o relatie nu e identica cu alta,nici oamenii nu sunt toti la fel,chiar daca sunt ¨´berbeci¨´...probabil tine si de potrivirea de caracter dintre doua persoane...uite,prietena mea cea mai buna este casatorita de 2 ani cu un ¨´berbec¨´si totul merge snur(desi,respectivul are un trecut cam tumultuos,se pare k langa ea si-a gasit ¨¨linistea¨´:D)...In cazul meu au fost multe divergente de opinii,de aspiratii in viatza,si probabil nu am reusit sa ne intelegem reciproc si sa ne acceptam unul pe celalalt cu calitati si defecte...eu zic sa nu dai inapoi,daca acest barbat te intereseaza,dar sa ai mare grija,si sa nu faci multe compromisuri...
13 Iun 200813:08 - person nu neaparat k
¨´se dau´´altfel decat sunt in realitate,dar mi se par oameni superficiali in sentimente,actiuni...sunt persoane ce merg pe premiza ¨´daca ma iubesti,ma accepti asa cum sunt,trebuie sa ma iubesti neconditionat...¨´ori,din punctul meu de vedere,lucrurile nu stau chiar asa...sunt de acord k nimanui nu place sa ¨´fie schimbat¨´de cel de langa el,dar cand iubesti,simti nevoia sa schimbi tu singur anumite aspecte care pot afecta relatia si persoana de langa tine...berbecii au tendintza´´sa se schimbe´´in bine,atunci cand simt k incep sa piarda teren:devin total interesati de partenera,curtenitori,gata sa faca orice pt a-si proteja ¨´bunul´´;dar,din pacate,este o ¨´schimbare temporara¨´...la prima neintelegere,cearta in cuplu,isi ´´intra in drepturi¨´,si pot ajunge pana in punctul de a cauta ¨´iubirea´´in bratele altei femei.isi pun eticheta de ¨´victima´´si tind sa invinovateasca pe cel de langa el,de propriul lui esec.Merg pe premiza ¨´daca ma iubesti,ma accepti asa cum sunt,nu incerca sa ma schimbi¨´...
13 Iun 200813:01 - person berbecii "se dau" altfel decat sunt in realitate?
Sunt in general o fire non-conformista si deloc geloasa, imi place sa-mi fie respectata dorinta mea de libertate, dar, totusi, nu cred ca m-as simti confortabil langa un barbat ca se uita tot timpul dupa altele, sau care si mai rau, ar putea avea relatii paralele.
13 Iun 200809:18
El pare sclipitor, e extrem de inteligent si foarte cald. Cred ca ar putea face sex numai din vorbe fara nici un fel de probleme. Imi acorda in continuare foarte multa atentie, numai ca nu ne mai atingem. Ceea ce e un lucru bun pt mine, pentru ca in felul asta reusesc sa-mi deblochez mintea de la el.
E posibil ca ceea ce arata el acum (sensibilitate, caldura, inteligenta, usor nehotarat si oarecum fragil ca si cum ar astepta sa fie ajutat)sa fie "aparenta fara esenta"?
Sa inteleg ca intr-o eventuala relatie, eu ar trebui sa fiu acea care lasa tot timpul de la ea? Nu da deloc sansa unei negocieri? - person berbecii sunt f orgoliosi!
de aici,probabil,si tendinta lui de a da inapoi...posibil k gestul tau sa il fi interpretat ca pe un refuz,iar acum,mandru fiind,vrea sa iti arate k nu se lasa prea usor...o alta varianta ar fi k si-a gasit ¨´alta jucarie´´mai interesanta...mare atentie la reactia lui fatza de alte femei(in cazul in care veti fi impreuna)...stiu eu ce stiu...
12 Iun 200819:45 - person nu stiu daca despartirea noastra
a fost din cauza incompatibilitatzii celor doua zodii(balanta si berbec)...dar trebuie sa recunosc k am gasit multe din defectele berbecului din zodiac,la ´´berbecul¨´meu;defecte pe care nu prea le poti tolera,oricat de mult ai iubi...spre exemplu,dorinta lui de libertate,de a face ce vrea,cu cine si unde vrea,fara a tine cont de parerea,sentimentele mele;se stie din zodiac k berbecilor le cam place viata si tot ce tine de ea-distractii,femei frumoase,etc.,dar cand deja esti implicat intr-o relatie,ba,mai mult,traiesti sub acelasi acoperis cu persoana pe care pretinzi k o iubesti,oricat de ´´berbec´´ai fi,trebuie sa te mai temperezi putin,nu?daca nu esti sigur k poti ramane fidel unei persoane,de ce te mai implici in relatie,eventual convietuire?...sunt multe aspecte negative(asemanari cu trasaturile din zodiac),pe care,din nefericire,nu le-am gasit doar la fostul meu,ci si la alti barbati berbeci cu care am intrat in contact(nu neaparat iubiti)...daca esti o femeie non-conformista,deloc geloasa(atentie!),si mergi pe ideea ¨traieste clipa!nu te gandi la ce iti va aduce ziua de maine...¨,posibil sa ¨´faci casa buna¨¨cu un berbec...
12 Iun 200819:38 - person continuare
Imi poti spune de ce v-ati certat?
12 Iun 200814:27 - person SUPER informatii
Mersi din suflet pt informatii. Super OK!
12 Iun 200813:16
Eu sunt varsator, imi ia ceva mai mult timp sa ma hotarasc pana ma lansez intr-o relatie si tocmai de asta ma gandesc ca ... panam-am hotarat eu sa raspund avansurilor lui ... au trecut cateva luni si poate s-a simtit ofuscat din cauza asta.
Crezi ca mai e posibil sa revina, sa isi calce pe orgoliu? Ma gandesc ca poate a luat nehotararea mea drept un refuz ... - person ...
eu am avut o relatie cu un barbat berbec 5 ani(eu fiind balantza),si daca ar fi sa il caracterizez in cateva cuvinte,as spune k ¨este mai mult aparentza decat esentza¨...dar nu te speria,daca esti alta zodie,ai alt caracter,temperament,posibil sa mearga!oricum,de plictisit nu te poti plictisi cu el,si mai e si un bun amant!(macar aceste calitati i le recunosc!)...succes cu berbecul tau!(chiar as vrea sa mai scrii cum merg lucrurile)
12 Iun 200812:59