Vreau sa cuceresc un barbat balanta.
Compatibilitatea dintre mine si balanta este scazuta..Ca sa nu zic nula..Eu sunt capricorn...Niste baieti(Balanta) imi pot da niste sfaturi?(Sau fete care au prieteni balante).
- person ii este foarte greu
am un prieten de o luna care e balanta...la prima vedere e incantator...genul de baiat pe care ti l-ai dori sa fie langa tine...pare sociabil...si este atunci cand in jurul lui se afla mai multe persoane...incredibil dar poate sa vorbeasca in momentul acele despre orice minute in sir...insa cand ramanem doar noi doi...e de necrezut...insa se asterne o tacere si de abia daca reusesc sa scot cateva cuvinte de la el...io cred ca aici ese vorba de nesiguranta si implicit de frica...si sunt sigura ca e genul caruia ii place sa fie dominat si mai putin sa domine...nehotararea il caracterizeaza...te lasa pe tine intotdeauna sa iei deciziile cele mai importante sau mai putin importante...iar daca ceva nu merge bine...atunci nu ezita sa arunce vina pe tine...daca il ataci verbal...sau ii pui la incercare integritatea...mai bine te ai gandi de doua ori...in rest e totul ok atata timp cat ii acorzi libertate
02 Iul 200900:54 - person Balanta
Barbatul balanta este, la prima vedere, un tip incantator, insa dupa ceva timp nehotararea care ii caracterizeaza zodia va incepe sa te exaspereze..parca astepti ceva mai multa determinare din partea lui, doar e barbat, ce dracu, nu?
09 Apr 200912:18 - person Ai dreptate.
Atata timp cat esti alaturi de el si esti sincera cu el e totul ok.Chiar daca asta inseamna sa nu-ti impartaseasca sentimentele..Ii este greu..Sau poate frica..Sa zica ca tine la tine..Cel putin eu asta observ.E ok.:PMerci
12 Iun 200820:05 - person pai sa vedem..
Barbatul balanta , din experieta, este fidel si inconjoara persoana din inima si sufletul lui cu dragoste maxima! Desi , si intre scorpion si balanta nu-s sanse, eu contrazic horoscopul:P Asa poti sa faci si tu:) Cel mai bun "medicament" pe care pot sa ti-l ofer e sa incerci sa vorbesti cu el destul de mult pentru ca balanta are o inima mare si intelege orice:) si de ce nu, sa-i spui sentimentele tale fata de el. Dar ai grija cum le spui:)
03 Iun 200820:57
Iti urez bafta multa!:)