Nu coincide zodia

personana78

Sotul meu e nascut in 15 ianuarie 1977. Eu stiam ca este Sarpe, dar pe Internet imi da ca este Dragon. Chiar nu inteleg cum e.

 • person interdependenta

  Enchanted a formulat,probabil fara sa vrea,un mare adevar:si noi influentam astrele!Ce am inteles eu de la Edgar Cayce(si nu numai de la el)e interdependenta.Lucram IMPREUNA CU tot universul.Nu sunt specialist,dar cred ca ziua de nastere creeaza o anumita conjunctura,deci pe aceea o iei in calcul chiar daca te-ai nascut la 7 luni.Altfel ar fi discutabile multe alte zile de nastere( de ex.cand nasterea e grabita cu cateva zile de o emotie sau de altti factori).Personal,mi s-a potrivit ca date generale "Zodiacul chinezesc" de Virgil Ionescu.

  16 Nov 200808:44
 • person btw de zodii care nu coincid

  e posibil ca fiind nascuta la 7 luni sa influenteze cumva astrele??

  16 Oct 200813:53
 • person Acum se pare ca inteleg...

  Aceasi dilema o avea si mama ani de zile. Spunea mereu ca este Dragon (4.01.1964) la fel si surioara mea (5.01.2000) Anul trecut i-am spus mamei ca nu un calculator de pe Internet imi da ca defapt ar fi in anul Pisicii, ea a ramas tot la ideea ca este nascuta in anul Dragonului. Acum se pare ca m-am lamurit, si voi incerca sa o lamuresc si pe ea.

  14 Oct 200814:48
Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Pentru ce...traim?
 • person

  "daca vrei ca oameni sa'si aduca aminte de tine mult timp dupa moartea ta..fa cat mai multe datorii."

Blog Ele.rochevron_right
 
 • speaker_notes   test
 • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
Cercei placati cu aur alb de 18k

89 RON   139 RON

Ofert Ele.rochevron_right
36% reducere