Ce parfum
s-ar potrivi Gemenilor ? Personal, posed mai multe flacoane de parfum de diferite firme , si ma dau cu cel care simt ca mi-ar prii in momentul ala !
De-a lungul timpului, mi-au placut toate genurile de parfum, de la cele f dulci la cele cu miros de tabac chiar !
Acum sunt in faza cand imi plac cele florale sau fresh !
De aceea mi-e greu sa inteleg cum poate sa-ti placa un anume gen de parfum, in functie de zodie ?
- person buna !
sunt noua pe acest forum si salut toata lumea
05 Feb 200919:14 - person Parumuri de lux
In legatura cu parfumurile de lux... Eu imi cumpar mereu parfumuri de pe www.ParfumuriOK.net si va recomand cu caldura. Acolo gasiti orice parfum existent pe piata la orice cantitate doriti. Parfumurile sunt originale si destul de ieftine in comparatie cu alte parfumerii.
09 Apr 200823:45 - person parfumuri pt o leoaica?
sa revin la ce se discuta pe forum...si eu vreau sa stiu ce parfumuri li se potrivesc celor din zodia leului...:D cine ma ajuta si p mine?
10 Dec 200714:12 - person what goes around comes back around
pisi...daca nu te durea ceea ce a zis alma nu cred k rabufneai in halul asta...mai ales p forum, puteai sa-i scrii un e-mail...sincer prea te lauzi si prea te crezi buricul pamantului cu o su'di'milioani di parfumuri di firma...am scris asa k banuiesc k nu stii sa citesti moldoveneste draga :)) si auzi la tine...poate ti se face mila si trimiti un parfum:|:|:| milostiva de tine...
10 Dec 200714:09 - person magie noire de la lancome
Imi place foarte mult acest parfum,dar preferatul meu ramane chanel nr.5.Sunt de parere ca o femeie trebuie sa aiba macar un parfum bun.
10 Dec 200700:31 - person Parfumuri
Leilor ce parfuri li se potrivesc ? Nu am gasit nimic despre acest lucru ...
15 Oct 200714:45 - person Ma, nu vreau, zau....
Ca plec in Romania si am gasit undeva parfumuri fara 15% taxe ca asa e pe aici, te omoara taxele.Asa ca....dar merci beaucoup, poate altadata, sunt sigura ca generozitatea te va impinge sa trimiti celor din Romania ceva de firma.Macar daca tot nu achita mobilul (LOL)sa emane niscaiva Dior etc.
21 Sep 200705:41
E adevarat ca atunci cind enervezi pe cineva scoate la iveala caracterul,eu am reusit fara sa vreau, oricum emigrantii sunt stresati ca doar cunosc personal povestea si uite asa rabufnesc pe forumuri.
Eu ma bucur ca am trait experienta asta, ca am avut o perioada cind nu e problema sa cumpar de ex. un parfum bun, dar nici nu regret ca in viitor va fi, intorcindu-ma in Rom., ca din alte puncte de vedere va fi mult mai bine. Ca roata se invirte mereu, acum esti sus, acum esti jos, asa ca atentie cind dispretuiesti sau rizi de unul mai sarac ca niciodata nu se stie. - person mai alma,
tu vezi-ti de viata ta,pe unde citesc tot vad cum comentezi de rau viata cunoscutilor tai,pai mi se pare normal sa n-ai prieteni si ca barbatul sa te paraseasca.
20 Sep 200712:38
fa-ti ordine in viata ta si apoi comenteaza despre cum sunt sau nu sunt unii sau altii.
iar daca habar n-ai de salariile din ue de unde sti cat castiga un capsunar?lucrezi cumva la cules capsuni?sau ai vrea sa culegi capsuni?
atunci nu mai minti,femeie,nu mai exagera,nu mai duce oamenii cu presul,la intrigi vad ca te pricepi foarte bine,poate ca intrigantele din canada si sua sunt platite prea prost de-ti cauti job de capsunareasa.
stai in banca ta,ca habar n-ai de salariul minim pe economie din occident,dar iti permiti sa ma contrazici in necunostinta de cauza.
termina cu minciunile,barfele si exagerarile,si apropos,vrei sa-ti dau de mila un parfum de firma ca sa nu mai crapi de invidie?
singura ai fost,singura vei ramane,alma,cu o astfel de atitudine,toti vor fugi de tine ca dracul de tamaie sau ca de muma padurii. - person hahaha
uite asa sunt unii romani mor de grija altora,care o duc bine.
20 Sep 200712:29
ati cadea pe spate daca mi-ati vedea colectia de parfumuri si nu numai,toate sunt originale,nu arunc banii pe prostii si falsuri ca alde fraieri care mor de grija celor care o duc bine.
sunteti doar niste invidioase care n-au cu ce sa-si plateasca factura la mobil si si-ar dori macar odata in viata lor sa manance la restaurant.
mi-e sila si mi-e scarba de nesimtitele astea ca voi care se intreaba de unde au altii bani sa-si cumpere x produs.
vedeti-va de viata voastra jalnica si anosta,achitati-va facturile,lasati invidia deoparte,aveti grija mai intai de voi si apoi sa va dati de ceasul mortii de grija altora,tzatzelor!
Voi sunteti alea care sparg seminte la colt de bloc si comenteaza pe toata lumea,din lipsa de timp!
Tzatze ati fost,tzatze ati ramas! - person Bine zis
Iar pt. salariile din UE nu ma bag,ca nu ma aflu acolo, dar nici chiar asa, 3-400/luna, ca si capsunarii au mai mult.
29 Aug 200721:44
Deci bravo pt. mesajul de mai sus, ca era si cazul. - person special ptr pisi si ptr toate cele care se dau ''d
mai pisi cam mult tupeu ai tu in cap,cred ca ti se trage de la parfumurile alea a tale ''de firma''!ce tot te lauzi ca ai atatea parfumuri ''de firma''!sunt curioasa ce job ai de iti permiti aceste parfumuri sau ai de acelea la sticlute de 7 lei care se gasesc peste tot si cica sunt de la givenchy,c.k,lancome,gucci..!asa vom ramane mereu ,noi romanii,niste figuranti si niste laudarosi!
28 Aug 200716:01 - person continuare
Si ma scuzi,dar subiectul era parfumuri si ce parfumuri ni se potrivesc,poate potrivit logicii tale de gandire ar fi trebuit nici sa nu deschidem acest subiect deoarece nu toate femeile isi permit sa-si cumpere un parfum,nici macar un no name parfum.
03 Mai 200721:43
Poate ca ar trebui sa discutam doar despre sapun de rufe si atat.
Mai lasa falsa modestie,ca deja o dai in ipocrizie,te rog. - person Ipocrizie si falsa modestie cat cuprinde
Spuneai Alma ca o femeie de serviciu din Vest poate sa-si cumpere parfum de firma,serios,cum asa?
03 Mai 200721:40
Femeile de serviciu castiga in jur de 300-400 de euro pe luna,numai chiria costa cel putin 300-400 de euro/luna,nu mai vorbesc de asigurari,bani pt datorii cotidiene si mancare.De obicei acele femei mai au si 1-2 copii acasa de ingrijit si un sot care castiga poate cu 100-200 mai mult decat ea.Imi spui si mie cum isi poate o femeie atat de saraca sa-si cumpere un parfum care ar costa-o cel putin 40 de euro,in conditiile in care are atatea dari de plata??? - person Mai si dezinformezi oamenii pe deasupra
Spui ca o femeie de serviciu isi poate cumpara o sticla de parfum de firma in Vest?
03 Mai 200718:18
Cred ca visezi,madam,femeile alea d-abia se ajung cu banii sa-si plateasca datoriile cotidiene si mancarea,ele nu stiu de parfumuri de firma,dragalaso!!!! - person Serios,Alma?
Uite ca s-au mai adunat parfumuri,draga mea,in dulapiorul cu cosmetice,mai ai ceva de comentat la acest subiect?
03 Mai 200718:15
Da,uite, mi-am cumparat duminica asta o pereche de ochelari de la Prada,de asta ce mai spui?
Sunt asa cum sunt si sper sa va mai stau mult in gat,acesta nu este site-ul vostru personal,ca sa-mi interziceti sa-mi postez parerile,iar eu nu-ti sunt datoare nici tie si nici celorlalte ca si tine cu absolut nimic ca sa-mi spui cum sa comport.
Canta la alta masa! - person Sigur sunt 15-20
ca discutia ar fi avut mult de suferit daca nu stiam asta. Modestia e lucru mare si lipsa ei se vede si dintr-o singura fraza uneori.Putina decenta pt. cele care nu au posibilitati, asta o spun eu care traiesc in vest, asa ca...
21 Feb 200715:14
Femeile le au pe astea cu uite ce am eu si tu nu, de parca valoarea in asta ar consta.Romanii din Rom. nu stiu ca in vest si daca dai cu matura poti sa ai Chanel, lancome etc, dar asta nu inseamna ca esti bogat, ca ai casa ori masina....Pe cind in Rom. cine se da cu parfumuri de firma nu se urca in tramvai prea des. - person A trecut un an....
oare cite sticle de parfum or fi acum?
21 Feb 200715:10 - person Completare
Parfumurile f dulci sau cele tari, mi-au placut f mult acum cativa ani, acum nici nu le mai suport !
25 Mar 200609:30 - person Raluca, la ora actuala imi place f mult
Hypnotic de la Lancome ,"Live " de la Jennifer Lopez, " Envy me " de la Gucci (il si folosesc ),"Be delicious " de la Donna Karan, "Wish " de la Chopard,"Pur desir de lilas " de la Yves Rocher etc !
24 Mar 200623:56
Ma dau cu un parfum in functie de starea de spirit, am acasa cred ca la vreo 8-10 parfumuri; in general , imi plac parfumurile fructate,dar si cele fresh ( cum este cel de la Donna Karan ), si , in schimb, nu-mi plac cele f dulci sau f grele, simt cum imi urca stomacul in gat, cand miros asa ceva !
Pana la urma, chestie de gusturi !:)) - person de acord...
pisi, sa stii ca nici unul de la balanta nu imi place... in general nu imi plac cele extra dulci si la balanta numai din alea sunt peste tot pe unde citesc! cred ca unele sunt puse la nimereala pentru reclama. nu stiu ce sa zic
24 Mar 200623:36 - person Ce parfumuri iti plac Pisi?
Da-ne cateva exemple ca sa ne facem o idee
14 Mar 200611:22 - person Niciunul dintre parfumurile
despre care ati scris ca li s-ar potrivi Gemenilor, nu-mi plac !!! Am citit si la Rac (am ascendentul pe asa ceva ) , si dintre toate, cel mai mult imi place Noa , si doar un pic, Organza !
17 Feb 200612:13