"fidelitate" sau schimbare

personmarilena7

Ce parere aveti...este bine sa folosesti acelasi parfum,sa lasi o " amprenta"( sotul meu obisnuia sa asocieze mirosul unui parfum cu mine pentru ca ani la rand am folosit ,constant ,acelasi parfum)sau sa il schimbi...in functie de vreme,dispozitie,eveniment??!!!

• person in fiecare camera

Am si eu un parfum de baza, si anume Pure Poison de la Dior, pe care il folosesc cand nu am chef sa simt miros de parfum, dar nu vreau sa ies neparfumata din casa. Apoi raspandite prin toate dulapioarele prin toata camerele din casa si bai am aceleasi parfumuri pe care la cumpar de ani de zile si fara de care nu pot sa traiesc :)) Femme de la Hugo Boss, Bulgari, Donna Karan, Pure Turquiose de Ralph Laurent, mai nou imi place Lovely de SJP ... Gucci by Gucci si Hypnotic Poison de la Dior sunt parfumuri noi primite de la sotul meu pe care inca nu le-am desfacut ptr ca nu sunt sigura ca le vreau, cred ca le pastrez ptr nepoate cand vin in vizita in vacanta :) parfumuri care au cazut in dizgratie sunt Wera Wang si Miracle de la Lancome. Sotul meu e si el innebunit dupa parfumuri si le schimba la fel ca si mine in functie de eveniment

16 Mai 201208:14
  • person in fiecare camera

Am si eu un parfum de baza, si anume Pure Poison de la Dior, pe care il folosesc cand nu am chef sa simt miros de parfum, dar nu vreau sa ies neparfumata din casa. Apoi raspandite prin toate dulapioarele prin toata camerele din casa si bai am aceleasi parfumuri pe care la cumpar de ani de zile si fara de care nu pot sa traiesc :)) Femme de la Hugo Boss, Bulgari, Donna Karan, Pure Turquiose de Ralph Laurent, mai nou imi place Lovely de SJP ... Gucci by Gucci si Hypnotic Poison de la Dior sunt parfumuri noi primite de la sotul meu pe care inca nu le-am desfacut ptr ca nu sunt sigura ca le vreau, cred ca le pastrez ptr nepoate cand vin in vizita in vacanta :) parfumuri care au cazut in dizgratie sunt Wera Wang si Miracle de la Lancome. Sotul meu e si el innebunit dupa parfumuri si le schimba la fel ca si mine in functie de eveniment

16 Mai 201208:14
  • person ok pentru amprenta

de 5 ani folosesc acelasi parfum si nu l-as schimba pentru nimic in lume,il ador,multe persoane din jur ma recunosc imediat datorita lui:)

25 Mar 201214:28
  • person Fidela

Eu de vreo 2 ani folosesc un parfum principal, cu care ma dau zilnic, si alte 2 cu care ma dau din cand in cand, la diferite ocazii, unul fiind fresh, de zi, iar altul condimentat si puternic, de seara.

Iar chestia cu amprenta parfumului care se imprima in piele e adevarata. Am testat-o imediat dupa ce am iesit din dus...pielea imi mirosea in continuare a parfumul cu care ma dau zilnic.

30 Iul 200809:22
  • person parfum in functzie de anotimp...

nu pot spune k am un anumit parfum preferat,imi plac mai multe si,probabil,daca mi-as permite,as detzine o impresionanta colectzie...in general prefer parfumurile fresh,florale,dar nu dulci!parfumul il schimb in functzie de anotimp...daca iarna sunt tentata sa imi cumpar un parfum mai indraznetz(cu aroma puternica),vara il inlocuiesc cu unul suav...

14 Apr 200820:46
  • person fidelitate

Cred ca e foarte frumos ca cineva iubit sa-ti cunoasca amprenta olfactiva, sa-ti simta prezenta prin aura inmiresmata care te invaluie. Mai ales daca e un parfum care ii place in mod deosebit. Fireste, trebuie sa-ti placa si tie foarte mult si sa simti ca parfumul respectiv este atat de "al tau", incat il emana propria piele. Asa se alege un parfum. Trebuie sa-ti fii fidela in primul rand tie.

05 Apr 200810:55
Recomandari