20 vs 35

by: poppies
Eu am 20...el 35. Nu obisnuiesc, in general ma multumesc cu baietii de varsta mea +,- 1 an..insa mi-a trezit o pasiune de care nu ma credeam capabila pt un barbat atat de in varsta, mai ales ca eram destul de afectata de o veche relatie a carei durere parea sa nu se mai termine...dar asta m-a facut sa vad in el un fel de scapare..pb este ca asta nu e stilul meu de viata, ca nu sunt pregatita sa fac un astfel de pas...daaaaar...imi place. f mult..si probabil ca nici lui nu-i sunt indiferenta..ne-am vazut de 3 ori, cand am mers la medic (el fiind medicul :P)..deci nu este o persoana pe care sa o intalnesc des..de fapt...mai avem o singura "intalnire", cand merg sa iau rezultatul..deci pana atunci..sau atunci...trebuie sa fac ceva...asta daca ma decid..pt ca sunt pe cale sa gresesc, poate, f mult..probabil sfaturile ce vor urma sunt de genul "renunta", "cauta pe cineva de varsta ta"..insa imi doresc atat de mult o perioada de inconstienta dupa cea de profunda durere provocata de cel de "varsta mea"..incat am nevoie de un sfat gen "fa faza din basic instinct" :P...va rog sa ma ajutati cu o parere...pt ca sunt contra-timp..intr-o saptamana trebuie sa ma hotarasc ;)) va pup
 

sorinachivu

sorinachivu

Draga mea,

13 Dec 2006, 16:21

Am avut o experienta similara cu aceeasi diferenta de varsta si pot sa spun ca atata cat a fost sa fie, am tras amandoi cu dintii si pot spune ca mi-a marcat adolescenta acea relatie. Nu mai suntem impreuna de ceva ani buni, eu acum sunt intr-o alta relatie... ne-am despartit pentru ca eu m-am maturizat si am vrut altceva. Dar pot sa iti spun ca si acum suntem prieteni si ne ajutam asa cum putem de fiecare data cand unul din noi are nevoie de ceva. Capul sus si lupta!

dia21

dia21

20 vs 35

30 Nov 2006, 18:30

Varsta nu cred ca este problema aici...ci, sotia lui :(. Oricum daca te hotarasti sa mergi mai departe, trebuie sa fii constienta de fatul ca intotdeauna vei fi pe locul II, si nu cred ca asta e ceea ce ai tu nevoie acum...mai ales dupa esecul suferit de curand si, din care dupa cate ai spus chiar tu, nu ti-ai revenit inca. Varsta nu este o problema atata timp cat ambii sunt interesati in "a face relatia sa mearga". Eu, de ex, am o relatie cu o persoana cu 22 de ani mai mare decat mine si multumesc lui D-zeu, ne merge foarte bine chiar daca avem background-uri diferite (eu fiind crestina, iar el musulman si de nationalitati diferite).

poppies

poppies

;))

29 Nov 2006, 20:53

ba a spus..atat cat am spus si eu..insa nu am putut sa-mi dau seama daca amabilitatea lui face parte doar din meserie cu toate ca mi-a dat clar de inteles ca-i sunt (poate prea)simpatica :P ...iar eu am strecurat niste aluzii..destul de subtile dar suficient de provocatoare cat sa-i dau de inteles ca urmaresc ceva..iar el a reactionat..
cat despre o relatie de lunga durata...mai intai trebuie sa scap de sotia lui ;)) (joke :P)

hedonista

hedonista

hmm

29 Nov 2006, 18:32

totusi mie mi se pare ca el nu ti a spus nimic concret..deci este pierdere de timp sa te gandesti atat de departe.
Si daca ar fi "problema" varstei, din punctul meu de vedere genul asta de relatii nu merg pt ca la un moment dat se "vede" diferenta de varsta...si probabil k vor fi persoane care ma vor contrazice cu clisee de genul" varsta nu conteaza" etc...dar din punctul meu de vedere relatiile astea foarte rar au un viitor

georgipopa

georgipopa

analizeaza-ti sentimentele

29 Nov 2006, 14:10

fii sigura de tine, si de el, daca iti raspunde la "semne"....sa nu ai un esec din nou....eu zic sa incerci...totul tine de tine, sa treci peste ceea ce gandesc cei din jur....dar, repet..tu esti cea care stie ce anume vrea, si pana unde ar ajunge pentru a fi fericita..
te pup, ai grija de tine
mai vb