Ai tinut legatura cu prietenii dupa ce ai intrat intr-o relatie?

by: raluk
Multi se plang ca prietenii lor dupa ce si-au gasit sufletul pereche, nu au mai dat nici un semn de viata si relatia s-a pierdut incetul cu incetul. Voi va puteti lauda ca ati tinut legatura cu prietenii si ca nu prea ati neglijat pe nimeni?
 

meonlyme

meonlyme

hmm..

05 Mar 2006, 08:13

Eu cred k la orice pers se int la fel. Prietenii is de "folosintza" doar nu ? Tu ii folosesti pe ei,cum si ei te folosesc pe tine,te dejamagesc,si ii dejamagesti si tu..
Nice articol...
Si eu am o gramada de prietene care acum abea mai scotzi de la ele un "ceau"... totusi cred k exagereaza,dar sa mai tzi legatura cu prietenii,e ceva normal,pt k niciodata nu sti cat va dura rel cu resp pers,si dupaia tot la "prietenii" te intorci nu ? :)
bine,nici prea multa apropiere nu e buna,dar nici prea multa departare... o sa ma gandesc si am sa mai scriu yo ... k ?
Bv Raluk,interesant articol

inutza

inutza

da si nu

13 Feb 2006, 17:12

cu anumite prieteni am continuat sa tin legatura cu altii nu...dar nu din culpa sufletului pereche ci pt ca pur si simplu drumurile cu unii prieteni nu se mai intersectau...am prieteni cu care numai sunt f apropiata dar cu care mai tin legatura la telefon sau uneori la un suc...eu una nu am inlaturat nici un prieten din viata mea...unii prieteni raman pe viata..altii intra in viata noastra doar pt o perioada iar altii nici macar nu-i putem numi prieteni...asha e viata!