Ajutor, Iubitul meu se ingrasa?!!

by: crina-l
Tin foarte mult la iubitul meu, dar se ingrasa de pe zi ce trece! Imi este incomod sa-i spun ca trebuie sa slabeasca, ca nu arata prea bine, ca trebuie sa tina o cura de slabire. Ii place sa manince bine si nu se gindeste deloc ca se ingrasa. Vreau sa-mi ajut prietenul sa slabeasca, dar fara sa-i ranesc orgoliu. Cum sa vorbesc cu el pe tema asta? Rog toate femeile sa ma ajute!!!
 

leo

leo

??

25 Mai 2007, 00:21

si daca se lasa de sala si tripleaza greutatea?

mona.monada

mona.monada

eu am reusit

16 Mai 2007, 14:35

In iarna, iubitul meu s-a ingrasat zece kilograme dupa ce s-a lasat de fumat. era asa de fericit ca a reusit sa invinga viciul-fuma de la 15 ani - ca nu baga de seama ca nu-l mai incap pantalonii. Nu am vrut sa-i stric bucuria, asa ca am inceput si io sa ma vai de cele cateva kilograme in plus ale mele. am facut abonamente la sala pentru amandoi, sub pretextul ca imi e urat sa merg singura. si a mers

daniela-mirela

daniela-mirela

aceeasi problema

16 Mai 2007, 12:19

si iubitul meu e cam plinut, dar eu nu ezit sa-i zic ca mi-ar placea sa piarda cateva kg asa mai in gluma mai in serios... Din pacate nu-i prea reuseste pentru ca asa e constitutia lui si cred ca trebuie sa ma impac cu gandul asta.
Tu insa ai putea face un compromis cu iubitul tau. Intraba-l ce si-ar dori sa schimbe la tine si zii si tu de ceea ce te framanta si poate reusiti imreuna sa schimbati cate ceva :-)