ajutor

by: bestia_172000
salutare oameni buni!timp de 3 ani am fost iubita lui M,el a castigat o suma mare de bani,schimbandu-si radical comportamentul si atitudinea fata de mine,ma insela,ma batea...l-am parasit cu inima sfasiata...locuiesc intr-un orasel f mic,iar ai mei aflasera si-mi interziceau relatia cu el.cred ca dk iubesti p cineva poti trece peste toate necazurile nu?a devenit o obsesie chiar si acum dupa un an de cand ne-am parasit oficial...nu trece clipa fara sa-l am cu mine in gand,imi sta inima in loc atunci cand il vad,cateodata ma cauta...poate vrea doar sex...nu stiu,ideea e ca vreau un sfat,sa ma impac cu siuatia,eu cred ca inca mai tine la mine,toti imi spun ca nu ma merita si ca sa-l uit,dar nu pot,chiar nu pot!!va rog ajutati-ma!!!
 

alecsa_x

alecsa_x

puterea e in tine!

26 Iul 2007, 03:28

"bestiuta"nu cred ca iti doresti langa tine un om care este atat de influentat de puterea banilor! nu meriti mai mult decat sa fi inselata si batuta?? tu esti sg care decide asupra vietii tale...dar ar trebui sa faci tot posibilul sa il uiti pt ca acest om nu te iubeste! restabileste-ti prioritatile si nu lasa viata sa treaca asa pe langa tine!este greu si multe trecem prin asta dar cu vointa vei depasi momentul si ai sa vezi ca viata o sa iti ofere relatii mai frumoase!iti spun din propria experienta ca o sa il uiti si o sa iti devina mai indiferent decat iti inchipui...dar trebuie sa vrei!

panselutza

panselutza

offf

09 Iul 2007, 17:32

ce bestie esti tu daca ai o inima asa buna? :)) lasand gluma la o parte... cred ca trebuie sa faci un efort sa il uiti... esti tanara si nu are sens sa te chinui aiurea... trebuie sa gasesti pe cineva care sa te respecte si sa te merite cu adevarat; chiar daca acum ti se pare ca s-a schimbat, vei inrautati situatia impacandu-te cu el... din moment ce te-a inselat si, mai grav te-a si lovit, cu siguranta o va face din nou... si noi o viata avem... e pacat sa ne pierdem aiurea... stiu ca e greu si ca nu este placut, dar crede-ma ca cea mai buna ideea este sa il uiti... definitiv; multa bafta si sa auzim de bine!