Am nevoie de ajutor...

by: underpressure
Buna doamnelor si domnisoarelor, am o mare nevoie de dvs in momonetele acestea, am nevoie de cele mai bune sfaturi pe care mi le puteti da, bune sau rele... Problema mea e urmatoarea, e legata de o femeie cu care am impartit cei mai frumosi 3 ani din viata mea, problema e ca am avut niste "probleme" minore, certuri, in ultima vreme, si poate, nu zic nu, dau vina in intregime pe mine, am neglijat-o... Ea nu mi-a spus ce o doare, de ce o doare, nimic, m-am trezit intr-o zi, dupa ce ne-am certat ca imi spune "s-a terminat". Acum faza care pe mine ma socheaza e ca a trecut 1 saptamana si nu am mai vorbit deloc, eu am decis ca, daca asa doreste ea sa ramanem doar prieteni, desi sincer va spun: e femeia pe care o iubesc. Stiu ca si ea ma iubeste, nu o spun asa pentru ca mi-a spus, ci pentru ca stiu, dar poate ca lucrurile sau mai schimbat. Acum, dvs, spuneti ce e de facut? sa o caut? sa o las?
 

underpressure

underpressure

Raspuns...

19 Iul 2009, 19:41

Pai Draga Asimetrica, am lasat-o o saptamana, sa se linisteasca apele... dupa care am iesit la un suc, insa dupa ce am vorbit, ea mi-a spus ca, desi nu are pe nimeni altcineva, nu mai vrea sa avem o relatie. Ea pleaca in strainatate (Spania) peste 2 saptamani, unde va sta cam 1 luna. Ceea ce mie mi se pare foarte straniu e ca mereu parea fericita, si mereu , mai ales in ultima vreme inainte de despartire-mi amintea de ziua in care implineam 4 ani... acum in 25 iulie... Apropo: Imi sustine ca nu ma mai iubeste, ce sa fac doamnelor? As vrea sa ne impacam, nu as vrea-o in bratele altuia, logic, o iubesc, insa nici sa o tot caut ca un catelus nu pot, nu la infinit. Va multumesc pt ca v-ati interesat de problema mea. Abia astept sa va citesc raspunsurile si sugestiile.

underpressure

underpressure

...

10 Iul 2009, 13:58

Am incercat acest lucru, am lasat-o un timp, am vorbit, mi-am cerut scuze, si tot nimic... plange, nu iese din casa, e trista. Sunt la limita si nu mai stiu cum sa reactionez, ce sa fac? Imi vine sa renunt... dar dupaia mi-ar parea foarte rau... What to do?

alexandras

alexandras

.

07 Iul 2009, 15:19

Pai se mai cearta lumea. Eu zic sa o mai lasi o saptamana si sa mergi sa vorbesti cu ea. Daca e cazul sa-ti ceri scuze, fa-o. Vorbeste deschis cu ea si vezi daca chiar isi doreste sa va despartiti pentru totdeauna sau era doar od ecizie pe moment ca era nervoasa.