Am uitat ce a fost

by: kissmonyka
Cu totii stim cum e sa iubesti.Toti ne indragostim la un moment dat.Mai devreme sau mai tarziu.Tot cand iubim se intampla sa nu ne fie impartasite sentimentele.Chiar daca persoana respectiva stie, nu-i pasa.Atunci un simplu salut din partea ei poate aduce laolata bucatile sfaramate ale inimii.Adevarata este si zicala:"Cand iubesti cel iubit isi bate joc.".Spun asta ca am patit-o pe propria mea piele.Eram in clasa a IX-a cand m-am indragostit de un baiat de aceeasi varsta cu mine.Dupa un timp a aflat de la niste persoane "bine-voitoare".Atunci a inceput chinul.Nu ma mai saluta,ma vorbea numai de rau si multea alte chestii.Pana atunci totul era bine.Am suferit trei ani dupa acea persoana.Am iubit-o din tot sufletul,dar acum am intalnit pe cineva care ma iubeste asa cum l-am iubit eu pe el.In sufletul meu va exista mereu acel el,dar B. m-a ajutat sa-l uit intr-o anumita masura.Nici acum nu a inteles ce a insemnat el pentru mine.Sti cum ii o dragoste neimplinita poate fi un sfatuitor bun pentru viitor.Asa ca daca simti ca totul s-a afarsit nu dspera ca atunci cand te astepti mai putin cineva apare si schimba totul.
 

meonlyme

meonlyme

Sal

07 Iul 2005, 22:10

Heya dragutza,sa sti k te inteleg super bine,exact prin asta am trecut si yo .. si trec in continuare...ma-m indragostit de un baiat cu un an mai mare decat mine,am fost cu el timp de 2 zile .. dupa aceea mi-am dat seama k nu e pt mine..facea parte din alt anturaj care nu mi se potrivia..am inceput cu timpul sa il iubesc mai mult decat propiat viatza..el imi acorda doar indiferentza..deoarece ma-m despartit de el doar din cauza vorbelor.. si etc..

de cand numai avem nici o legatura (6 luni) nici nu ma saluta..nik nik .. dar eu in continuare il am in sufletul meu si promit k mereu voi lupta pt dragostea lui desi el are acum pe alcineva asa cum si yo am pe alcineva..un alcineva care a aparut atunci cand nu ma`m asteptat (exact cum spuneai si tu) ...ma inteleg extraordinar cu el,dar cu toate astea acel baiat se-a lasat amprenta pe sufletul meu si mereu il voi purta in inima mea..si in gandu meu.. ma gandesc ce se va intampla .. la inceperea sc.. va fi un adevarat cosmar..dar sper k totul sa fie ok ...desi mi-am pierdut sperantza.. k il voi uita vreodata..dar cu ajutorul BUNULUI DUMNEZEU VOI TRECE PESTE asta foarte usor. Ai grija de tine dragutza..si daca vrei scrie-mi mai multe ..itzi las mail`ul poate primesc un semn ;) (alinusa2005@yahoo.com) kiss