as dori niste sfaturi pt un prieten
by: doe El de o luna e cu o tipa relatia merge bine.Ea a facut primul pas.El na stat in colt.
Dar ea mai sta la facultate semestrul acesta si va pleca in alta localtate pt o alta facultate.
El ce ar trebui sa faca?
Bietul nu stie ce sa faca sa o lase pana nu-i prea tarziu sau sa riste.
As dori cat mai multe sfaturi.
Sper ca mam facut pe deplin inteles.
sa incerce
eu am rezistat 3 ani asa si acum e si mai rau ca rezist de 6 luni la 2000 km distanta,dar nu disper. maine plec la el si simt ca nu s-a schimbat nimic in tot timpul asta. conteaza ce simti,nu unde esti
mersic
multumesc mult pentru urare...si sa fie!!! ii doresc prietenului tau sa aiba parte de ce e mai bun pentru el,la fel si tie. pup
va...
multumesc mult ca ati raspuns la acest mes si ca nu ati fost indiferenti.
se va bucura mult pretenul meu.
Aceea tipa a facut prima pasul de-a fi impreuna.
Nu stiu daca se iubesc dar sunt sigur ca cu sfaturile voastre ia-ti facut sarcina mai usoara.
Alinia casa de rahat.
Dar stie de ce spun asa ca sa nusi BAGE NIMENI NASUL IN EA.
zambesc...
eu am plecat...dupa ce am fost cu el doar 2 luni...pentru facultate...se stia ca voi pleca inainte sa-l cunosc pe el...cand am plecat mi-a zis "nu voi incerca sa te opresc, tu stii ce e cel mai bine pentru tine...dar sa stii ca te tin asa cum tii nisipul in palma..cu cat e palma mai deschisa...cu atat nu cade nici un bob din ea!" am plecat...m-am si angajat...am pastrat legatura...ca amici..dupa care...am hotarat ca scoala o pot face la distanta...si acus avem nunta...!!! si totul s-a intamplat in doar cateva luni...tine foarte mult de ce vor ei cu adevarat sa faca...
Ciudat, ca un barbat isi pune astfel de probleme
dupa nici o luna de relatie ! De obicei, barbatii n-au sentimente atat de adanci, dupa doar o luna, dar cine stie, poate ca ma insel eu...
Dar nicaieri nu se vorbeste in mesaj de ce simte si acea fata si ce-si doreste si ea...
Parerea mea e ca totul depinde de amandoi si de ce isi doresc ei de la relatia lor ! Daca e vorba de iubire, si nu de o pasiune trecatoare, acea relatie va rezista indiferent de distanta !
:)
doe!!!! sunt doar de o luna impreuna...nici nu se pune inca problema unor decizii...si cum adica sa se gandeasca sa renunte sau sa riste...nu participa la un concurs!!!...a cunoscut o fata se plac ,relatia avanseaza sau nu,dar de la sine ar trebui,asha e mai bine parerea mea,acum sa profite de timpul cu ea mai mult pt a se cunoaste mai bine,daac relatia va continua atunci se va baza pe iubire si vor gasi solutii pt a ramane impreuna...e doar parerea mea:)
DOE...
Eu cred ca nu ar trebui sa renunte!!Daca prietenul tau tine la respectiva fata, cel mai bine ar fi sa discute cu ea si sa vada c parere are si ea!Poate gandeste si ea lafel ca el:"sa-l las...sa risc?"Daca se inteleg bine eu zic sa continue relatia pana unde s-o putea, daca e sa se rupa o sa se rupa de la sine!Poate mai tarziu o sa regrete ca nu a incerca!Ce rost are sa-ti pui intrebari de genul"ce ar fi fost daca..." atunci cand o fi prea tarziu!Sa se iubeasca si cu asta basta...v-am pupat
revin cu poveste...
Ea s-a despartit de el.
El a vrut sa lupte, dar ea a spus ca e mai bine asa.
Si asa ea nu a mai luptat pt ei.
Acum s-au intalnit la o restanta, a intrebat-o ca ce se intampla si a spus ca nu este lasata sa faca alta facultate decat asta.
Acum el nu stie oare sa reinceapa relatie sau mai bine ar fii sa o lase moarta.
Ce la-ti sfatui?