as vrea sa stiu!?

by: lia_
am avut o relatie de mai bine de un an. simteam ca ceva nu e in regula, de multe ori am vrut sa-i pun punct dar de fiecare data el insista sa ramanem impreuna, ca sunt foarte importanta pentru el, ne completam atat de bine ..........etc.
tot mai des avea perioade proaste, era obosit....in schimb imi cerea sa-l inteleg!
de curand am aflat ca de cateva luni umbla cu o femeie cu mult mai in varsta ca el, care se ofera pe bani pe internet(tot felul de poze porno, intre timp s-au certat si respectiva e furioasa si incearca sa se razbune, asa am si aflat dealtfel.


cerand o explicatie mi-a spus doar ca avut cateva momente impreuna cu ea si ca agresit ca nu mi-a spus si sa nu cred ce spune acea femeie avand in vedere statutul ei?!
mereu i-am spus ca in cazul in care apare altcineva, nu mai simte nimic pt. mine sa-mi spuna, punem punct si ramanem amici;
nu pot sa inteleg de ce a continuat sa se vada si cu mine?
nu inteleg de ce simt unii nevoia sa-si bata joc de oamneni?

daca ati trait experiente similare as vrea sa stiu.
va multumesc!
 

maara

maara

BRAVO,BRAVO,BRAVO!

23 Iul 2009, 20:14

Daca intr-adevar asta vei face, bravo si sa nu te indoiesti, ai facut alegerea cea buna! A vrut ..beep!, cu ..beep! sa ramana! Ma bucur sa vad cum triumfa ratiunea si respectul fata de propria persoana si-mi doresc sa le inspiri si pe cele ce se irosesc in relatii de 2 lei din diferite motive(mai mult sau mai putin reale).Sa nu te intorci, sa nu te inmoi, stai linistita n-ai pierdut nimic, decat timp!

lia_

lia_

multumiri

23 Iul 2009, 16:10

va multumesc pentru raspunsuri!
hotararea mea e luata: un asemenea barbat nu are ce cauta langa mine!
inainte de orice i-am fost o prietena adevarata: partenere de sex va gasi la tot pasul, o prietena adevarata mai rar!
nu stiu daca e prostie sau un viciu!
o zi buna tuturor!
Lia

kittypaws

kittypaws

Atentie! Valuri!

21 Iul 2009, 17:57

Cateva luni spui?? Si nu l-ai gasit "mort pe plaja"?Draga mea barbatul asta e un adevarat Robinson Crusoe dc a supravietuit atata timp "pe mare". Sa fim seriosi, tu ti-ai fi luat papucii imediat dc greseai.Un barbat care greseste o data greseste si a doua oara...e molipsitor, ce sa-i faci...saracii de ei...

squmpika

squmpika

iubirea asta

21 Iul 2009, 14:38

probabil ca el te iubeste cu adevarat...si de aceea a ales sa nu se desparta de tine ..iar relatia cu cealalta femeie cred ca a fost doar o aventura..nu cred ca ar fi iubito..[;)]...

lia_

lia_

pt. Leo

20 Iul 2009, 14:29

am luat sfatul tau ca pe un sprijin!multumesc!
daca l-ar fi luat valul i-ar fi trecut intr-o saptamana, o luna, numai ca inteleg eu ca l-a tinut cateva luni!?
Ciudat val, nu crezi?

lia_

lia_

multumesc

20 Iul 2009, 14:23

Va multumesc pentru raspunsuri!
prietenii incearca sa te menajeze(desi sunt o femeie puternica) si doream opinia cuiva care nu ma cunoaste si poate fi obiectiv!
Principiul meu de viata este "sa fiu corecta macar cu cei ce sunt corecti cu mine"!

maara

maara

siiiiiiiigur ca da!!

20 Iul 2009, 14:11

Daaaaaaaaaaaaa, sigur, l-a luat valul! Oare cum se face ca pe femei nu le ia valul, sau daca le ia valul sunt catalogate drept ``curve`` si stigmatizate?!? As vrea sa vad si eu un barbat care isi accepta in continuare perechea dupa ce l-a inselat, avand drept scuza ``ca a luat-o valul``! Si tare mi-as dori ca persoana, care te indeamna sa stai langa o cineva usuratic(pt ca indiferent ca este barbat sau femeie tot usuratic este), sa fie inselata si sa-i spuna amicii ``lasa, stai calm, a luat-o valul!``, sa vad cat de toleranta va fi atunci!! Parerea mea: atata timp cat sunt corecta,fii corect!

leo

leo

...

20 Iul 2009, 11:39

stai linistita, l-a luat valul...