Ascultati in liniste

by: aria
Nu stiu daca acesta e locul potrivit dar din cauza unui lucru nu pot comunica cum vreau cu ceilalti...mi-e frica de oameni.Doresc sa impartasesc o problema ce ma caracterizeaza si m-a influentat mult pana acum si inca o face.Nu mi s-a spus nimic in fata,practic am fost crescuta ca si cum m-as fi nascut cu ele.Am sufletul si picioarele cicatrizate.Stiu ca aveam 2 ani cand s-a intamplat.Copilaria mea a fost normala,chiar fericita,asta pentru ca parintii mei si sora mea mi-au aratat multa iubire.Dar am realizat de curand ca nu sunt chiar asa cum as vrea.Timida si retrasa...poate chiar inchisa in sine...Stiu ca daca vreau pot fi draguta dar eu nu ma impac cu ideea ca nu am avut si nu voi avea niciodata picioare frumoase.Am inceput sa am momente in care mi-e scarba de picioarele mele.Nu stiu ce incaltaminte sa port pentru ca piciorul stang arata ingrozitor iar cel drept e aproape normal...as vrea sa port fuste asa cum ar vrea orice fata...dar cel mai mult ma sperie atingerea unui baiat...si de ce va vedea el.Nu vreau sa traiesc asa toata viata...cu scarba fata de mine...am doar 17 ani...inca.Vreau...intelegere...si poate cateva sfaturi
 

traistaru

traistaru

...

20 Sep 2007, 15:38

scumpa mea, gandestete la faptul ca frumusetea nu sta neaparat in frumusetea fizica ci mai ales in cea a sufletului, a caracterului. sunt de acord cu tine ca la varsta ta este groaznic sa a-i asemenea complexe. la mine este putin mai usor ca sa spun asa. nu se stie din ce motive am fost si sunt extrem de slaba, ma ia vantul pe sus la cea mai mica adiere, de multe ori copiii, adolescentii ma gaseau ca motiv de distractie. initial am suferit foarte mult, dar pe parcurs mi-am dat seama ca sunt iubita si respectata pentru firea mea optimista, glumeata si nu pentru fizicul meu. incet incet am invatat cum sa ma imbrac pentru a arata si eu mai bine si pot sa spun ca mai ales am incercat sa ma inpac cu mine insumi. este adevarat si am mai am clipe cand mi-as fi dorit sa fiu o fata/femeie frmusica, sa fiu admirata, dar asta este. cauta sa stai de vorba cu un specialist sa vezi cum si cat poti remedia din defectul fizic. cat despre moral, scumpa mea, fruntea sus ca doar suntem urmasele amazoanelor, nu?

scumpici_sclipici

scumpici_sclipici

viata merita traita

20 Aug 2007, 20:14

iubeste te asa cum esti,nu vei fi ocolita pt o chestie ca asta,totul se intampla inainte de toate in mintea ta,ganeste te ca exista fete sanatoase fizic dar cu defecte mult mai grave,din alte privinte si greu uneori de acceptat de societate. ai grija de tine!

scumpici_sclipici

scumpici_sclipici

viata merita traita

20 Aug 2007, 20:10

mi am corectat mersul singura,monturile mi le ascund destul de bine,sunt incaltari care mi permit asta,am capatat incredere in mine,nu mai consider asta un complex.am invins!

scumpici_sclipici

scumpici_sclipici

viata merita traita

20 Aug 2007, 20:08

draga mea,numele meu este mihaela,am 23 de ani,m am nascut cu un deficit,care i speriau teribil pe toti,numai eu zambeam,aveam picioarele mai mult decat paranteze,nu mi le puteam apropia,aveam conformatia oaselor stramba pt totdeauna,am facut foarte multe tratamente chinuitoare pt mine,dar in timp s au vazut schimbarile.la 5 ani,m am taiat intr un ciob,pe fesa,cu putin noroc am scapat fara paralizie,mersul de rata s a accentuat,durerile de picioare erau groaznice,ce sa ti mai spun...fetele radeau se mine,eram bine pana la mijloc,de acolo parca nu voiam sa mai fie tot corpul meu.de atunci am inceput sa am un complex,ca sunt o stramba,pe ascuns incercam sa mi controlez mersul,sa incerc sa calc drept.pe la 12 ani au inceput sa mi se formeze monturi,'mostenire ' de la mama!facusem labe de gasca.grozav! voiam sa port un pantof cu toc,trb sa caut un model care sa mi ascunda monturile..si nu puteam merge prea mult pt ca aveam inca dureri de picioare,si mergeam ,,,rata avea mers de felina. de la genunchi in jos aveam paranteze,,,,chiar si la 45C eram in blugi.am 23 de ani,timpul a trecut,mi am acceptat defectele,incerc sa le gestionez,sa spun asa,sa le ascuns,am mai luat cateva kg in plus