Aspectul fizic conteaza prea mult uneori?

by: nonette
Buna,

Ies cu un tip de ceva timp si este adevarat ca este mult mai gras decat mine, este un tip solid. ma inteleg insa foarte bine cu el. este absolut special. nu pot uneori sa trec peste imaginea lui. nu stiu ce sa fac? el probabil isi doreste sa faca sex cu mine insa acest lucru ma sperie..desi vreau dar nu stiu cum as proceda..daca nu m-as uita irat la el vazandu l dezbracat...ce sa fac?
 

aducesei

aducesei

stinge lumina

26 Ian 2011, 17:18

stinge lumina si la treaba

teodora1

teodora1

pentru tine.. da

20 Nov 2010, 12:44

Daca ai iesit cu el si nu ti-a fost rusine.. daca il consideri special.. ramane de vazut daca vrei sa ai mai mult cu el.. daca da, te asigur ca aspectul fizic nu te va deranja.. l-ai putea gasi chiar "pufos"

pantera_0077

pantera_0077

nonette!

16 Sep 2009, 14:28

Pentru tine, da, conteaza. Asa ca nu are sens sa continui.
Oricum si cei grasi isi gasesc in cele din urma perechea.
Atunci cand iubesti, imaginea nu conteaza, dar daca nu e dragoste, atunci cauta-ti un barbat sa te "satisfaca" vizual si gata.
Asa poate reusesti sa nu-l faci sa sufere prea mult pe actualul partener.

monik19

monik19

Nuuuuuuu!!

21 Aug 2009, 10:58

Puteti ramane prieteni, amici,dar fara sex. Risti sa ramai cu sechele dupa o partida de sex cu el. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa stai o noapte intreaga cu el si dimineata sa te trezesti cu capul pe burta lui crezand ca e perna.. Exagerez, stiu, dar e spre binele tau. Don`t do it girl!!!