Atitudine de mahala

by: monita
Cum poti reusi sa te intelegi cu o tipa care are o atitudine de mahala si te contrazice tot timpul dar fara a argumenta?
 

pisi

pisi

cred ca fiecare

02 Iun 2008, 12:31

dintre noi are o doza mai mare sau mai mica de mahala in el, mahalagism care iese la suprafata atunci cand ti-ai dori mai putin. f multi dintre noi stiu insa sa ascunda destul de bine mahalagismul, dar la un moment dat tot se dau de gol.

revenind la situatia data: cred ca as incerca sa ignor cat mai mult posibil o persoana cu mult prea mult mahalagism si daca daca persoana respectiva nu ar renunta as incerca sa-i raspund cat mai calm sau cat mai direct, depinde cat de mult m-a calcat pe coada.

cam atat.

panterootza

panterootza

si de ce,ma rog,

28 Mai 2008, 14:59

ar trebui ¨´sa ma inteleg´´cu o asemenea persoana?in nici un caz,o asemenea persoana nu imi poate deveni prietena,pt k nu e chiar genul meu...daca e o simpla cunostintza,chiar k nu ma intereseaza sa ma inteleg cu ea;de obicei,simplele cunostintze imi sunt indiferente,iar daca azi ne salutam si vb despre banalitatzi,iar maine aflu k a vb rau despre mine altcuiva si din acest motiv nu ne mai salutam,mi-e totuna...daca o asemenea persoana imi este colega de munk,in acest caz,ar trebui sa o tolerez,dar nu neaparat ´´sa ma inteleg´´cu ea...pur si simplu as ignora-o,si dc as ajunge sa ma contrazic cu ea,i-as spune¨´ai dreptate¨´si as lasa-o in ¨´plata Domnului¨´...