Barbat cere sfat... :)

by: euflorin
Buna!

Un barbat pe un forum de femei... :)

De fapt, un barbat indragostit la culme si a carui dragoste nu este impartasita...

Am incercat sa cer vre-o cateva sfaturi pe forum-uri de seductie, dar...... :(

Mno, m-am gandit sa cer si sfatul fetelor... :)

Povestea : Exista o fata pe care o stiu de vre-o doi ani. Am incercat atunci ceva dar pe atunci eram un adevarat mapetz, asa ca mi-am luat un "hai sa fim prieteni" de toata frumusetea. De atunci tot ma invart in aceasta stare de prietenie, insa sentimentele mele nu imi dau pace. O iubesc la nebunie si stie! Dar nu vrea de nici o culoare sa imi acorde o sansa.
M-am schimbat tare pe parcursul acestor doi ani, dar mai ales in ultima vreme. Mi-a si zis ca e ceva ciudat la mine pt ca nu ma mai comport ca de obicei.

Ea momentan este cu un baiat in tratative. Dupa ea... nu sunt iubit-iubita, doar se simt bine impreuna insa... evita sa iasa cu mine in oras, sa ma cunoasca mai bine pt ca... mno... este cu el, se tin si de mana... zice lumea ca nush cum e ea... Intelegeti!

Vreau sa va cer cateva sfaturi...

Ca de la fata la baiat...

Ce sa mai incerc ?!

Va multumesc mult in avans !
 

maara

maara

meriti mai mult!

17 Iul 2009, 19:34

Nu te irosi, nu mai trage cu dintii de ceva ce nu exista! Fii barbat, fruntea sus, ce-i al tau e pus deoparte!Curaj!

leo

leo

si...

15 Iul 2009, 13:35

pe forumurile de seductie iti vor spune tot ce iti spun eu. asa ca... fa-ti o favoare si gaseste ceva mai bun

leo

leo

??!

15 Iul 2009, 13:30

las-o un an in pace si incearca dupa. dar pace sa fie, nu prietenie cu iz de legenda.

in primul rand de ce ai acceptat chestia cu "sa fim doar prieteni"? ultima fata care mi-a spus asta, a primit un raspuns de genul "Imi pare rau dar locurile pentru doar prietene sunt ocupate, la revedere!"

sa intelegem toti: cand ceri un lucru asigura-te ca primesti ce ceri. daca nu primesti, la o parte si alta. si totusi ce are fata asta asa deosebit de pierzi timpul?

P.S.: verdictul meu la momentul asta este ca nu poti sa o ai.

lara1711

lara1711

O alta parere

08 Iul 2009, 02:37

Eu chiar cred ca te percepe exclusiv ca pe un amic si tu ai obisnuit-o asa.
In momentul in care te-ai schimbat putin,ea a remarcat si tu ai simtit-o.
Fie isi reprima sentimentele si nu vrea sa strice o super relatie de amicitie cu ceva improbabil,fie nu simte ceva extraordinar pentru tine,fie ceea ce simte e prea mic pentru a realiza.Si asta nu e de bine.
Gandeste-te sa fii mai liber,sa traiesti pentru tine,fa-ti placerile,iesi,calatoreste,separa-ti putin drumurile de ale ei.
Ar trebui sa fie contrariata,dar si atrasa de tine in acelasi timp.Daca nu merge nici asta...Stii si tu care este singura alternativa.Oricum nu ai fi mai fericit alaturi de cineva care inca iti mai creaza dubii 'oare sta cu mine doar pentru ca ii e mila?oare chiar tine la mine?'
Timpul va hotari totul.Numai nu interveni pentru a schimba ceva.Accepta,oricare ar fi rezultatul.Va fi mai bine pentru tine,chiar daca acum inclini sa crezi opusul:)

babytree

babytree

mno

06 Iul 2009, 13:27

Draga Florin,


Treaba nu e buna. N-ai nicio sansa si cam asta e. Cel putin din ce povestesti tu clar, zero sanse. Reciteste si tu obiectiv ce ai scris si ai sa intelegi. Nu e sfarsitul lumii. Deschide ochii si uita te si tu in jur dupa altcineva.

mirandolina

mirandolina

Sfat

06 Iul 2009, 08:59

Pur si simplu nu te iubeste...Nu e obligatoriu ca sentimentele sa fie reciproce.Oricui i se poate intampla sa se indragosteasca de cineva incapabil sa raspunda acestor sentimente.Eu zic sa nu mai pierzi timpul si sa cauti in alta parte.Poate vei suferi putin la inceput,dar trece.Viata nu se termina aici.