Barbati de vis

by: mona.monada
La ce varsta devin barbatii cu adevarat atragatori? Stiu multi tipi ajunsi pe la 30 de ani care arata de milioane, iar in tinerete nu-ti spuneu nimic...
 

cioco_bocco

cioco_bocco

da

15 Sep 2007, 16:58

atragataori din ce punct de vedere?ca le creste barba.li se umfla buzunarul sau devin mai cititi.un barbat poate fi atragator la orice varsta )ca si o femeie)nu cred ca e o varsata anume,,asa ce facem..asteptam barbati pana la 30 de ani cu gandu sa se coaca=))

pisi

pisi

30 de ani

15 Aug 2007, 11:44

la 30 de ani un barbat mi se pare taman bun,stie ce vrea,s-a distrat destul pana la aceasta varsta si a avut ocazia sa incerce tot felul de chestii,e sigur pe sine,e manierat,e independent etc
eu votez cu barbatii care au in jur de 30 de ani. :)

leo

leo

....

14 Aug 2007, 22:17

Aceeasi experienta sexuala a fost experimentata de doar 33 la suta dintre barbati. De mentionat insa ca toti cei 600 de „cobai" au un avion particular. Alta tema abordata in sondaj a fost fidelitatea. 85 la suta dintre respondenti erau casatoriti, ei avand una sau mai multe casnicii la activ. 53 la suta dintre barbati au recunoscut ca si-au inselat sotia cel putin o data, in timp ce procentul doamnelor infidele este de 73 la suta.

sa ma ierte autorul ca nu mai stiu sursa. acum ce sa zic, stiu cat de idioti sunt americanii in studii, dar aici au un punct de vedere.

leo

leo

.......

14 Aug 2007, 22:15

Gratie banilor, si activitatea lor sexuala este mai „intensa" si „excitanta". 84 la suta dintre femei si 63 la suta dintre barbati sunt convinsi de verdicitatea teoriei conform careia mai multi buni inseamna automat si o viata sexuala implinita, In plus, trei sferturi dintre respondentii de sex masculin au marturisit ca au o activitate sexuala mult mai intensa, o contributie importanta avand-o contul din banca. Ceva mai diferit stau lucrurile in cazul doamnelor. Nu mai putin de 93 la suta dintre ele sunt sigure de faptul ca mai ales calitatea si nu cantitatea este determinanta pentru o viata sexuala fericita, acesta fiind unul dintre avantajele statutului de bogatas. In acelasi timp, 80 la suta dintre femei sunt sigure ca experientele lor sexuale sunt mai „incitante" si exotice gratie averii lor, punct de vedere impartasi de 43 la suta dintre reprezentantii sexului tare. In plus, 72 la suta dintre doamnele cu dare de mana au recunoscut ca au reusit sa faca parte din asa numitul „mile high club", altfel spus acele femei care au facut sex la bordul unui avion.

leo

leo

continue

14 Aug 2007, 22:12

Din pozitia lor de consilieri financiari pentru mari companii, in ultimii ani, Grove & Associates si-au focalizat atentia asupra acelui segment de populatie considerat a fi „high net worth individuals", altfel spus acele persoane care au o avere mai mare de un milion de dolari. In opinia lui Grove si Prince, in zilele noastre superbogatasii constituie un segment de piata din ce in ce mai puternic si in continua crestere. In lume, numarul total al milionarilor este de 8,3 milioane. Studiul mai sus mentionat a fost realizat pe un esantion format din 601 barbati si femei de afaceri. Pentru alegerea „cobailor" au fost aplicate doar doua criterii: o avere de cel putin 89 de milioane de dolari si un salariu anual nu mai mic de noua milioane de dolari.

Cel mai bun afrodisiac este bogatia
Potrivit sondajului cu pricina, cu cat contul din banca este mai „gras", cu atat viata sexuala este mai implinita. Aceasta situatie este valabila atat in cazul domnilor, cat si al reprezentantelor sexului frumos. Reprezentantii ambelor sexe au recunoscut ca sexul este o prioritate absoluta in viata lor, punct de vedere impartasit de 76 la suta dintre barbati si 81,3 la suta dintre doamne.

leo

leo

crezi

14 Aug 2007, 22:10

si crezi rau. sunt destule. sa nu ne ascundem dupa deget. uite ce am gasit pe net frunzarind prin documente:

Cel mai bun afrodisiac
Bogatia are si avantajele sale. Mai ales in ceea ce priveste sexul. Cine a spus ca trebuie sa fii tanar si in putere pentru a avea parte de cel mai bun sex s-a inselat amarnic.
Trandafiri rosii, lumanarele, intr-un cuvant o atmosfera romantica, pigmentata cu miraculoasa pastila albastra sau un cocktail special pot fi date de acum uitarii, sau cel putin pot fi lasate in plan secundar. Nici macar dragostea sau comunicarea nu mai sunt indispensabile. Ceea ce este neaparat necesar este un cont gras in banca. Cel putin aceasta este concluzia unui studiu recent, care a scos in evidenta faptul ca bogatii au parte de cele mai bune partide de sex.

Prin acest sondaj, al carui titlu spune deja totul „Money as an Aphrodisiac" („Banii ca afrodisiac"), cercetatorii au dorit sa verifice daca exista o legatura intre bogatie si satisfactia sexuala. Studiul a fost coordonat de cercetatorii americani Hannah Shaw Grove si Russ Alan Prince.

zaza

zaza

George Clooney :)

14 Aug 2007, 14:21

Si ca sa raspund si la intrebare...eu as spune ca barbatii se impliesc pe la 35-40...cel mai bun exemplu este George Clooney...am vazut niste poze cu el in tinerete...era naspa rau :)

zaza

zaza

Leo, mai optimist

14 Aug 2007, 14:20

Hai, Leo, chiar crezi ca, in general, femeile ar putea sta cu unu de 90 de ani doar pt ca are un super conac si miliarde de dolari in conturi? nu zic ca nu sunt si de-astea, dar putine (sper)...

leo

leo

pai...

13 Aug 2007, 15:16

pe la 80 de ani daca sunt patroni la playboy