Barbatii cu bani...

by: piolin
Mi s-a intamplat ceva ce nu credeam ca e posibil. Un prieten m-a rugat sa ies la o cafea cu un var de-al lui venit in tara pt 3 saptamani;am acceptat si tipul e super de treaba, dar nu ma atrage deloc. Partea ciudata e ca nu ma lasa sa platesc nimic (am iesite de 4 ori pana acum),tot incearca sa-mi cumpere diverse lucruri, mi-a facu ptogramare la masaj si sauna...stiu ca ar tb sa fiu in al 9-lea cer, dar nu pot accepta atentiile lui-nu ma atrage cu nimic omul si apoi m-as simti obligata...ce sa fac???
 

albastrita

albastrita

Ai grija, gandeste-te bine!

15 Dec 2007, 23:12

Exista 2 explicatii: ori tipul e disperat sa aiba pe cineva si face tot posibilul sa te castige, cumparandu-ti diverse lucruri, probabil nu are cu ce sa te cucereasca si-ti ofera ce are si el(bani), ori, a doua explicatie, iti ofera intai de toate, sa vada pana unde esti dispusa sa mergi cu acceptatul ofertelor si apoi, isi cere rasplata, cu binisorul sau cu forta, depinde de gradul de educatie si de bunul simt.
Eu am trecut printr-o situatie asemanatoare, tipul nu era deloc atragator dar avea bani. A inceput sa-mi ofere de toate,si printre picatele mi-a dat de inteles ca ar vrea sa se insoare cu mine. Cum mie nu-mi placea nimic la el, l-am refuzat, inclusiv banii si i-am zis ca n-as putea sa ma marit cu un barbat care nu ma atrage deloc,doar pt ca are bani. Si ne-am despartit. Asa ca ai grija ce faci! Al meu a fost bland, dar daca al tau e unul care-si va cere rasplata cu forta?

cioco_bocco

cioco_bocco

ai grija

15 Sep 2007, 17:05

stii ca nimic in viata asta nu e grats?ai grija la ce o sa ti ceara in schimb si cat o sa fi tu dispusa sa ii dai..ia atitudine!

pisi

pisi

hmm

17 Aug 2007, 12:03

mie stii ce mi se pare ciudat? ca nici nu te cunoaste bine si deja iti plateste maseuza sau intrarea la sauna.

orice barbat normal la cap nu se straduie chiar intr-atat ca sa seduca o femeie,mi se pare ok daca el doreste sa-ti plateasca masa la local,sa-ti aduca o floare cand va vedeti,dar daca iti cumpara chestii de valoare desi nu va cunoasteti foarte bine sau iti plateste sedintele la cosmetica,e ciudat.
Ori povestea e cusuta cu ata alba,ori tipul e disperat.
Si mai e ceva ce nu inteleg,de ce trebuie sa distrezi tu ruda acelui tip,var-su sau amicii lui ce are daca il distreaza?

Sper sa nu te superi pe mine,dar nu pot inghiti orice poveste.