Barbatii vor ce nu pot avea..

by: alexandras
am observat din propria experienta ca barbatii unor vor femeile pe care stiu ca nu le pot avea, isi fac asa un tel...de parca daca accepta un refuz este egal cu a primi un sut in ....
 

eva31

eva31

Barbatii nebuni vor ce nu pot avea.

31 Mar 2011, 03:14

Ceilalti inteleg sensul cuvantului ``nu``

andreeacrisan95

andreeacrisan95

barbatii vor ce nu pot avea

17 Sep 2010, 07:18

Eu cred ca si femeile vor ce nu pot avea :P

stoe

stoe

Hmmm ...

07 Iul 2010, 01:45

interesant subiectul, cred ca ma numar printre aceia care-si doresc femeia altuia, dar e pura intamplare, am aflat abia dupa 3 luni de discutii, intalniri, ca ea defapt are o relatie de 1 an jumate. Stiu, ca e foarte greu sa o cuceresc, dar nu ma las :) sunt optimist. Probabil, pe viitorul apropiat se va intampla ceva intre ei, cu toate ca nu le doresc rau relatiei, dar chiar o ador din tot sufletul pe aceasta fata.

Toti ne dorim ce nu putem avea, pana in momentul in care-l detinem acel ceva, iar atunci se naste o alta dorinta si mai inalta, si iar apare dorinta de a avea acel ceva si incercam facand tot posibilul de a ajunge acolo :) ... cel mai important lucru in viata este sa ai un tzel, pentru ca incet incet tinzand la el sa urci pe scara ierarhica pana ajungi sa-l posezi.

tashulina

tashulina

Eu am senzatia

02 Iun 2010, 08:57

ca de regula iti doresti ceva ce pare greu d eobtinut ca un stimulent pt tine. daca ar fi ceva usor, te-ai plafona.

Insa cei care vor chiar numai "chestii" imposibile, deja au ceva probleme la mansarda...

andrew1

andrew1

...

17 Mai 2010, 16:17

am impresia ca in general si barbatii si femile isi doresc parteneri pe care in mod normal nu ar trebui sa ii doreasca. important e sa te poti controla adica sa ai si putina inteligenta, nu numai instinct.

ella8789

ella8789

ehhh, na!

03 Mai 2010, 10:43

nu sunt deloc labil psihic! toata lumea isi doreste mereu mai mult decat pot avea. daca obtin e un mare suces. isi masoara capacitatile si asta nu doar in relatii, ci in orice. vrei mereu mai mult. e cv normal

tudormihaela

tudormihaela

slabi

23 Mar 2010, 20:29

sunt labili psihic din pct asta de vedere :)

maara

maara

e in natura firii

15 Sep 2009, 19:02

toti vrem ceva ce nu putem avea! e tentatia fructului oprit, e uneori ratiunea ce ne coordoneaza existenta, sa luptam pt ceva ce ne pare intangibil. Cred ca nimanui nu-i place o prada usoara, cineva care cade sedus de la prima ocheada si e normal sa fim intaratati de un refuz. Si atunci vine diferenta: daca esti rational cantaresti daca se merita efortul si daca ai vreo sansa reala si apoi decizi; daca esti o persoana dirijata de orgoliu, care isi analizeaza viata prin prisma trofeelor obtinute, atunci te arunci intr-o lupta acerba( si de multe ori, inutila!)pt a-l ingenunchea pe cel ce te refuza.