Casatoria si debutul vietii sexuale

by: pisi
Cum e normal relatii sexuale inainte sau dupa casatorie?
 

dannie

dannie

inainte si cu mai multi/multe

23 Iul 2008, 14:42

1.) pentru ca astfel vom sti ca nu avem nevoie de alti/altele.
2.) nu trebuie sa fie nici prea multi/multe pentru ca atunci poate deveni un scop in sine.
3.) iubirea adevarata presupune si cunoastere adevarata
4.) asa vom sti sa pretuim mai bine acele clipe.

qloty

qloty

ariana

20 Sep 2007, 14:02

bine zici! Nu, nu mai are rost sa te castaoresti caci ai risipit frumusetea de noapte a nuntii in aplauzele generale si cu binecuvintarea parintelui ( a se intelege preotului!) !!!!!!


Googi,
casatoria nu e legata de noaptea nuntii. Casatoria nu se reduce la sex. Sexul e doar o parte (importanta , desigur, si tocmai de aceea nu prea e indicat sa nu stii nimic despre el pina la noaptea nuntii) o parte fara de care nu poti sa spui ca il cunosti pe cel cu care iti vei petrece viata.
Cit depsre treaba asta cu primii fiori din noaptea nuntii....cred ca astepti prea multe de la noaptea nuntii. Nu e nevoie sa dovedesti nimic prin virginitate.

pisi

pisi

continuare

14 Aug 2007, 15:18

Iar cand se vorbeste de potrivire la pat ne referim la apetit sexual si preferinte sexuale,dar si, in mod special,la persoanele dintr-un cuplu care au un apetit sexual diferit,deci nu vor putea convietui pt multa vreme fericiti impreuna,la un moment dat unul dintre ei va cere mai mult decat celalalt ii poate darui sau va oferi mai putin decat celalalt ii poate darui. Iar apetitul sexual din cate stiam ne este scris in zestrea genetica,mostenire genetica de la parinti,deci nu are nimic de-a face cu virgnitatea sau cu inceperea vietii sexuale dupa casatorie,deci apetitul sexual nu depinde de factorul virginitate sau valori morale.
In alta ordine de idei in momentul in care imi cunosc partenerul si el ma cunoaste,nu mai pot avea surprize neplacute din partea lui ca sa ajungem la divort.
In general cele mai multe cupluri care divorteaza o fac cam dupa 2-3 ani de casnicie,indiferent ca au fost virgini in noapte nuntii sau nu.
Casatoria este considerata un pas mare,pt ca presupune impartirea unor responsabilitati,dar si pt ca acest pas se face cu gandul ca va dura cat mai mult sau va fi pt toata viata.

pisi

pisi

Casatoria

14 Aug 2007, 15:11

Casatoria pt mine reprezinta o chestie formala,puteam foarte bine sa stam si necununati,la fel de mult l-as fi iubit,la fel de mult m-ar fi iubit.
Si nu cred ca dupa un concubinaj scurt sau daca cei doi sunt virgini,cei doi parteneri au sanse mai mari sa ramana pt o perioada lunga de timp sau pt toata viata impreuna.
Tot ce-i facut in pripa sau cu scopul de a va incepe odata viata sexuala sau de a vedea cum e sa fii casatorit,dauneaza.

mona.monada

mona.monada

...

30 Iul 2007, 19:48

este un subiect despre care se va discuta mai mereu...parerile sunt impartite si fiecare dsecide pentru sine.
Eu cred ca partenerii ar trebui sa se cunoasca din toate punctele de vedere inainte de a face marele pas...chiar daca 2 oameni se iubesc, este posibil sa nu fie compatibili in pat...

qloty

qloty

normal

30 Iul 2007, 10:07

ca inainte de casatorie. Dar cred ca s-a mai discutat pe tema asta, nu?