casnicie

by: oanap29
Dragi utilizataore ale acestui forum, scriu pentru prima data intr-un asemenea cadru de discutii. Fac asta deoarece ma confrunt cu o problema pe care nu stiu cum sa o abordez si sper ca aici sa pot gasi macar cateva sfaturi. Am 29 de ani si sunt intr-o relatie serioasa de 10 ani. De 4 ani locuim impreuna si ne-am casatorit vara aceasta. Am avut o relatie excelenta, evident ca in orice cupluri au fost si momente mai grele, cu mici discutii sau certuri dar nimic f. grav. Sotul meu este foarte iubitor, ma sustine de fiecare data cand am nevoie, nu lipseste de acasa vreodata, facem totul impreuna. Dar...si totusi exista un Dar. De mai multe ori i-am surprins o serie de conversatii pe internet cu alte fete, discutii din care mi-am dat seama ca legase un fel de relatii virtuale cu ele, ii trimiteau tot felul de foto,mesaje,etc... cand am descoperit am reactionat foarte rau, ne-am certat. el mi-a explicat ca ar avea nevoie de o intimitate a lui personala, ca nu-mi poate spune mie chiar totul...argumentele lui par destul de logice dar eu nu pot sa accept ca el sa flirtreze cu altcineva. In acest moment se intampla exact la fel. As dori un sfat,cum sa tratez prb asta caci ma tem sa nu-l pie
 

eva31

eva31

Pai tine-l tu ocupat.

09 Apr 2011, 01:13

Oamenii, barbati sau femei, cauta in alta parte ce nu primesc acasa. Iar la voi e o problema pentru ca v-ati casatorit dupa 10 ani de cand v-ati cunoscut si pana la casatorie v-ati si plictisit unul de altul. Ce ar fi sa faceti si altceva decat rutina de cuplu? Si nu ma refer doar pe plan sexual, scapati si voi intr-un fel de monotonia asta.

tarotkitty

tarotkitty

Divinatie in Tarot

05 Feb 2010, 21:35

Ofer servicii de divinatie in Tarot, probabil cele mai bune servicii de pe internet, moralitate, profesionalism. Analize personalizate realizate cu mult suflet si pasiune analizele personalizate care nu sunt generate automat de vreun program de calculator precum pe alte site-uri. Nu lasa viitorul sa te prinda nepregatit.Fii cu un pas inainte si lasa tarotul sa iti dezvaluie viitorul si de ce nu chiar sa te ajute sa iti schimbi viata in bine.
Prezicerile mele sunt intotdeauna sincere .

Confidentialitatea este respectata si garantata. pt. mai multe detalii accesati site-ul http://tarotkitty.webs.com/

oanap29

oanap29

re: casnicie

27 Nov 2009, 15:15

am incercat sa stau de vb cu el, sa aflu daca nu cumva e ceva ce-i lipseste la mine...mi-a raspuns ca nu are absolut nimic sa-mi reproseze, ca ma iubeste, ca-mi ofera mie totul. insa nu imi pot explica de ce totusi are nevoie sa mentina astfel de lagaturi pe ascuns. cum ar trebui oare sa ma comport intr-o astefl de situatie?