Cat si cum investim in noi ?

by: yngeras
Buna dragelor As dori sa va intreb cat de mult si cum investim in voi? Indiferent de motiv: de placere, pentru cariera, pentru o viata mai buna..etc.
 

leo

leo

totul trebuie investit in noi

07 Iul 2006, 20:47

numai ce investim in noi ramane si numai pe acele lucruri ne putem bizui atunci cand altii ne intorc spatele.

yngeras

yngeras

frumos:)

14 Mar 2006, 10:01

dap, este frumos ce scrieti si pareti asa hotarate , ca sunt sigura ca asa si este:)
si aveti dreptate, mai ales, ca, pe de o parte, beneficiile sunt imense, pe de alta parta, creeaza un tonus psihic sanatos, implicit si fizic, indiferent de adevaratul motiv care determina aceste investitii: sa depasim noi provocari sau doar sa ne ajutam.
;)
o zi excelenta, cu multeee "investitii" :)

pinky

pinky

:)

10 Mar 2006, 20:11

cat mai mult pentru ca meritam!

annie

annie

imi place

10 Mar 2006, 17:44

Tema pe care ai propus-o! Mi se pare ca trecem prin viata atat de repede si uitam sa planificam si aceasta investitie, care e poate cea mai importanta.

Ce fac eu pentru mine acum: studii postuniversitare intr-un domeniu care imi place si-mi deschide orizontul.

De asemenea am inceput de curand sa investesc mai mult in aspect, si asta incepe de la ce mananc pana la ce creme folosesc. Chiar ma gandesc serios sa ma apuc de fitness.

kavajava

kavajava

???

10 Mar 2006, 17:41

Investim in noi in functie de cat ne pretuim, cat ne apreciem pe noi insine.

Intr-o lume ideala, toti ne-ar recunoaste meritele si ar investi in noi, dar in lumea actuala fiecare e preocupat de el insusi si investeste dezinteresat doar in propria persoana si in cei apropiati.

Orice investitie in altii decat propria persoana si cei apropiati este o investitie interesata in scopul de a obtine ceva de la persoana in care se investeste, si e determinata in mare masura de cum esti perceput(a) - ceva ce creste in valoare in timp sau ceva ce se depreciaza?
Ca sa fii perceput(a) ca o valoare in crestere, trebuie sa investesti mai intai tu in propria persoana, si apoi vei vedea ca vor investi si altii...

In fond, daca nu investesti TU in tine, de ce ar investi altcineva?

Cat si cum ... in functie de prioritati - personal, familial, profesional. Servicii sunt slava Domnului, de la cursuri de finante, limbi straine, hobby sau profesionale la stilisti, servicii de frumusete, vacante etc.

inutza

inutza

:)

09 Mar 2006, 19:36

avem o singura viatza...atunci eu zic ca trebuie sa investim mult si bine...trebuie sa ne oferim orice sansa,sa intram pe fiecare usa care ni se deschide,sa riscam,sa ne bucuram de o realizare,sa plangem pt o deceptie dar sa mergem mai departe,sa profitam in functie de varsta...sa investim in educatia nostra pt ca mai tarziu sa putem investi in viatza copilulu nostru,sa investim in relatia noastra de cuplu pt ca mai tarziu sa investim in familia noastra.........
"VISEAZA CEEA CE DORESTI SA VISEZI!PLEACA ACOLO UNDE VREI SA AJUNGI!FI ACOLO UNDE VREI SA FII...PT CA AI O SINGURA VIATA SI O SINGURA OPORTUNITATE PT A FACE TOATE LUCRURILE PE CARE VREI SA LE FACI!
CA TU SA AI DESTULA FERICIRE PT A FI BUN...SUFICIENTE DOVEZI PT A FI PUTERNIC...SUFICIENTA DURERE PT A FI UMAN...SUFICIENTA SPERANTA PT A FI FERICIT!
CREZI IN LOGO-UL MAI MULT!
PERSOANELE FERICITE NU AU CEEA CE ESTE MAI BUN DIN TOT DOAR PROFITA LA MAXIM DE CEEA CE STA IN DRUMUL LOR!
FERICIREA ASTEAPTA PE CEI CE PLANG,PE CEI CE SUFERA,PE CEI CE CAUTA,PE CEI CE INCEARCA PT CA NUMAI ACESTE PERSOANE POT APRECIA ACELE INTAMPLARI CARE AU LASAT UN SEMN IN VIATA LOR!
DUMNEZEU SA TE TINA IN PALMA MAINII SALE IAR INGERII SA TE INDRUME MEREU!"""