CATA INCREDERE AVEM IN NOI???

by: cioco_bocco
Ia sa vedem...ce credem noi despre propria noastra persoana??meritam tot ce este mai bun?ne muncim sa obtinem?ne multumim cu firmituri..iertam desi clar nu ar fi trebuit sa facem asta...dar nah..avem motive care ne disculpa...
Cat de increzatori suntem in fortele noastre si cat de optimisti suntem???
 

pisi

pisi

Caracterizare sumara

30 Apr 2007, 22:46

Asa ma consider eu(si sunt convinsa ca asa si sunt):
Realista si optimista intr-o singura persoana,da,asta sunt.
Si sa nu uit: perseverenta,luptatoare,generoasa,dar in acelasi timp,pretentioasa.

pisi

pisi

Sunt o optimista

30 Apr 2007, 22:44

Da,eu lupt pt ceea ce-mi doresc si sunt exact genul de om pe care il dai afara pe usa si-ti intra inapoi pe geam,deci sunt un om perseverent atunci cand imi doresc ceva cu adevarat.
Desi poate par la prima impresie o persoana pesimista,nu sunt pesimista,ci ma consider mai degraba realista,dar si o persoana care e insotita intotdeauna de speranta,deci daca n-as avea sperante,atunci m-as considera o persoana pesimista,pana atunci,da,mirati-va,sunt o optimista(sau pot fi comsiderata astfel).

pisi

pisi

Propriul meu sef

30 Apr 2007, 22:38

Eu imi sunt propriul meu sef,si da,nu ma multumesc cu putin,pt ca si eu la randul meu ofer mult,dar pretind si mult.De asemeni celorlalti le vine f greu sa ma supuna,sa ma controleze,pt ca am o personalitate puternica si nu ma las modelata de oricine si oricum,intotdeauna voi avea propria mea parere,chiar daca majoritatii ii stau in gat parerile mele personale.
Cred ca fiecare dintre noi considera ca merita tot ce e mai bun,fiecare lupta pt un loc mai bun sub soare,fiecare lupta pt interesele si principiile sale de viata.