Ce e cu varsta de 40 de ani?

by: lilly_buterfly
Tot aud ca barbatii au o criza in jurul varstei de 40 de ani. Ce este cu aceasta criza? Ce o declanseaza si cum se manifesta? Exista ceva medical, stiintific si concret, sau sunt doar supozitii?
 

galbar

galbar

Cred ca in fond e un prag psihologic

10 Iun 2012, 16:37

si nimic mai mult. Eu ma mentin activ, alerg si, culmea am o conditie fizica de invidiat pentru multi dintre cei de 20 de ani. Psihologic am ramas undeva la 26 de ani doar ca s-a adaugat amareala intamplarilor din ultimii trei ani. Ceea ce este mai trist e faptul ca cel putin in Romania ca barbat la 40 de ani esti considerat "terminat". De aceea daca merg undeva la un interviu de angajare maschez varsta si deviez discutia pe cat posibil, cu diplomatie si tact. Odata angajat se obisnuiesc cu tine si e ok. Dar mai e o problema, se pare ca societatea la un moment dat te izoleaza.

galbar

galbar

Am vazut pe pielea mea...

10 Iun 2012, 16:31

si stiu cum e. Am 45 de ani dar nu-mi da nimeni mai mult de 35. Orice relatie se sfarseste la aflarea varstei. Atunci sa nu ma judece nimeni ca ma "complac" intr-o relatie...dubla. Decat nimic...Cu atat mai mult cu cat am avut ghinion gramada si mi-a murit sotia intr-un accident stupid. Evident le-as rupe oasele celor vinovati nu doar in proces ci chiar si la propriu. Dar cu cred ca din punc de vedere "familie" de acum pot sa-mi cam iau adio. Asta e.

eva31

eva31

O varsta ca oricare alta.

31 Mar 2011, 02:24

Cred ca aceasta criza o au doar barbatii casatoriti de zeci de ani cu femei cicalitoare, guralive peste masura, foarte grase si care nu-si mai dau interesul pentru relatia lor. E normala, tinand cont ca se trezesc dimineata si vad pe cine au langa ei, in pat.

stoe

stoe

nu stiu ce sa spun ...

17 Mar 2011, 04:47

decat, ca eu am 30 ani si ma simt ca si la 20 ... si sper ca peste 10 ani sa ma simt ca acum :D ... nu ma crizez niciodata din cauza varstei pe care o am :)

tashulina

tashulina

probabil

01 Mar 2011, 17:03

ca un barbat este considerat "valabil" pana la varsta de 39 de ani. Chiar e considerat mai sexy, mai copt si mai experimentat daca are peste 30 de ani.

Insa cand apare cifra fatidica 40, lucrurile devin...patetice

este frica

01 Mar 2011, 00:47

de batranete, o avem cu totii , iar la unii barbati se manifesta in jurul varstei de 40 de ani.