Ce faci cand te simti neglijata

by: toamna
Ce poti sa faci cand vezi ca pe zi ce trece fiorul nu mai e acelasi, nu mai raspunde cu aceeasi afectiune, totul pare ca se duce pe apa sambetei? Si totusi iubesti in continuare si nu spui nimic din ceea ce simti si taci si rabzi ani la rand doar din iubire pentru el si pentru copil. Stii ca nu te inseala, stii ca iti este fidel, doar ca nu te mai baga in seama asa ca altadata, simti ca partenerul se departeaza pe zi ce trece tot mai mult. Ce faci? Un divort, o alta sansa, sau poate o discutie foarte serioasa?
 

claudiu80is

claudiu80is

FEMEIA FACE MINUNI CAND VREA

02 Nov 2005, 11:14

Nu te descuraja...Divortul nu-ti este nici ingaduit si nici de folos.Comunicarea este primordiala,insa trebuie incununata cu fapte.Farmecul,dragostea,bunatatea ta il pot atrage.Dragostea e mai presus decaty moartea.Nu renuntza.Orice schimbare in bine este benefica.Tu stii mai bine ceea ce-i place lui si trebuie pe rand sa le pui in practica pe toate.Sa-l surprinzi in mod placut si sa vezi cum dragostea reinvie...Esti femeie si poti.Sunt sigur ca daca vrei cu adevarat totul e posibil.Tu esti acum exact ca un om care vrea casa si in loc sa se apuce sa o construiasca putin cate putin el se pune in fund si plange si se roaga sa-i dea D-zeu casa.Nu astepta sa pice nimic din CER ca nu pica.Reconstruieste ceea ce e subred.
Sa auzim de bine...

dan

dan

Ca de la un barbat care si-a neglijat cel putin ..

18 Oct 2005, 14:04

o data iubita.

Ei bine, eu zic ca COMUNICAREA REZOLVA TOTUL> Daca nu o sa spui ce simti si daca nu o sa ii tragi un semnal de alarma nimic nu se va rezolva vreodata. Cel putin in ceea ce o priveste pe fosta mea, ea m-a inselat cu un tip timp de 2 luni pentru ca s-a simtit foarte neglijata de mine. Cum s-a simtit neglijata nu pot spune ca mi-am dat seama, ea se purta absolut normal, eu eram foarte ocupat cu serviciul. Doamne, nu mi-a venit sa cred, sincer sa fiu. Am crezut ca totul e ok si knd colo ea maa insela, pentru ca nu o mai faceam sa se simta femeie. Si a vrut doar sa isi demonstreze ei ca este femeie.

nobody

nobody

Cum poti....

17 Oct 2005, 23:28

Eu tare vreau sa cred ca el stie de problema asta a ta, oare nu crezi ca ar trebui sa-i spui ceea ce simti? Taci si rabzi? Unde vrei sa ajungi? La balamuc? Pai asta e comunicare? Eu zic sa stati de vorba, dar asa de mult incat sa inteleaga cu adevarat problema ta, ca el ca barbat sigur nu o stie, atata timp cat ii arati ca il iubesti, iar copilul nu merita sa treaca printr-un divort cand voi doi ati putea sa rezolvati problema. Singura persoana care are de suferit este copilul, el are nevoie de voi doi alaturi mai ales ca inteleg ca are ceva anisori. E buna si o schimbare de look, sau un flirt cu el, dar daca nu receptioneaza ceea ce trebuie? Ce faci atunci? Discutia, adica comunicarea e ceva de baza. Asa o vad eu, asa trebuie sa fie corect din partea voastra. Si abia cand vezi ca nu gasiti raspunsuri atunci klar este o problema de divort. Pana atunci eu zic sa incerci.

raluk

raluk

?

14 Oct 2005, 14:01

Majoritatea se confrunta cu aceasta problema. Divortul mie sincer mi-se pare o solutie care iti face tie foarte mult rau, iar o discutie serioasa la ce bun? El iti va spune ca ii pare rau ca te-a neglijat, ca nu si-a dat seama, ca o sa incerce sa fie altfel in viitor. Si dupa 2 zile va uita, pentru ca rutina si TU l-ati adus de fapt in stadiul in care se comporta asa.

Eu cred ca solutia ar fi sa faci tu o schimbare. Sa nu mai fii la fel de dependenta de el, sa iti iei propria viata in maini si sa il faci sa te redescopere. O schimbare de look, de comportament, flirteaza cu el!