ce-i fac cadou??

by: flaviutza
in primul rand, buna tuturor...
incerc sa intru direct la subiect..ce-i fac cadou prietenului meu (cu care sunt de 4 luni), de ziua lui..in conditiile in care el, abia a plecat in italia?... ii trimit cadoul prin posta..dar ..ce cadou??
 

vanghelis007

vanghelis007

Daca

01 Oct 2008, 07:48

Nu-i place surpriza asta, trimite-i rufele tale la spalat.Prezenta lor o sa-l faca sa se simta ca acasa, cand nu gasea priza, si o confunda cu propriul nasuc carn.Daca este plecat, mai repede as astepta ca el sa fie cavaler si sa-mi faca un cadou.Ce-ai zice de coroana regala a regilor Granadei?In definitiv, in fiecare femeie zace o printesa adormita.

arahnia

arahnia

hmm...

27 Sep 2008, 16:07

Nu stiu daca e o idee chiar asa de buna o asemenea surpriza... Nu de alta, dar sa nu cumva sa ai tu vreo surpriza... neplacuta. Eu am cam invatat pe propria-mi piele ca asemenea surprize nu e bine sa le faci. Mai bine trimite-i un cadou prin posta. Poate ma insel, dar pana acum am observat ca barbatii prefera un cadou practic, pe care sa-l poata folosi

vanghelis007

vanghelis007

Suzuki

27 Sep 2008, 08:41

O cursa Alitalia.Cu conditia sa savureze cadoul, nu sa se uite la el, ca la un meteorit care i-a cazut pe batatura de la degetul stang.-A zis Suzuki, lui Gica, fratele sau cand acesta l-a intrebat ce cadou sa-i faca Lenutii.

eden

eden

Daca...

24 Sep 2008, 09:21

...ai posibilitatea,du-te la el!