Ce ne face cand ne confruntam cu misoginismul barbatilor ?

by: karina
Ne confruntam zilnic cu priviri superioare ale barbatilor ..cu mentalitatile lor...ce putem face mai mult decat sa ii ignoram ? astept raspunsuri ..
 

doe

doe

voi chiar despicati firu in 4

29 Ian 2006, 00:33

ceti mai trebuie daca el te iubeste si tu il iubesti problema e rezolvata.daca el nu te iubeste atunci normal ca te foloseste cum vrea el.nu uita sami raspunzi

kavajava

kavajava

fa-te ca nu vezi si cere-ti drepturile

01 Dec 2005, 20:30

Personal ignor privirile superioare si alte asemenea mofturi si imi cer calm drepturile.

Am observat ca majoritatea oamenilor care discrimineaza din orice punct de vedere - varsta, sex, culoarea pielii - sunt constienti de ceea ce fac, si constienti de faptul ca fac ceva rau. Incearca insa "daca merge". Daca cu tine "nu merge" incearca cu altcineva. S-ar putea sa fie furiosi si sa-ti spuna ceva "printre dinti". Mie nu-mi pasa. Cu asemena oameni nu ai cum sa castigi, asa ca prefer sa ma considere o feminista inraita decat o carpa de sters podele ... e mai nobil, nu? LOL

hedonista

hedonista

ce trebuie

29 Nov 2005, 10:36

scoatem misoginismul femeilor la iveala..atunci devine f interesant:))

xelarent

xelarent

hmmm

28 Nov 2005, 09:49

A raspunde provocarilor nu e tocmai solutia benefica pentru tine ca femeie. Ar insemna sa alimentezi constant "conflictul".
O privire superioara indiferent ca vine din partea unui barbat sau a unei femei are un singur remediu: indiferenta.

mariko

mariko

Pardon

25 Nov 2005, 17:14

eforturi!

mariko

mariko

Usor de zis...

25 Nov 2005, 17:13

Dar daca ai sefi, colegi sau sot cu astfel de pareri, de care te lovesti zi de zi si ceas de ceas...daca trebuie sa faci vesnic efotruri sa le demonstrezi contrariul...cred ca mai si obosesti!