Ce parere aveti?

by: cristiann
Pe parcursul vietii intalnim un numar limitat de persone fata de care sa simtim ceva special.
Nu de multe ori in timp ce calatorim prin oras un barbat/o femeie ne atrage atentia, si parca am vrea san e incercam sansa…nu ai de unde sa stii niciodata cum acel moment ne va ramane in amintirew pentru totdeauna.

Acum vroiam sa va intreb mai mult pe fete (deoarece mai multe fete sunt abordate de catre baieti decat invers) ce anume le-ar impresiona la un barbat care ar incerca sa intre in vorba cu ele, si le-ar face sa pastreze legatura.
Ce ar trebui sa spuna ca sa “sune bine” ? :)
 

leo

leo

deci...

23 Iun 2008, 21:50

totul sincer...uneori merge, uneori nu, dar se poate spune ca am mult noroc :)

leo

leo

luminitzz@

23 Iun 2008, 21:49

imi pare rau ca unii barbati gandesc cum gandeste pajura. am inteles ca e barbat... pacat. chiar imi pare rau pentru ei pt ca rareori vor avea o femeie pe care sa si-o doreasca. si asta pentru ca nu invata nimic niciodata, pentru ca se considera prea inteligenti sa ia sfaturi de la altii.

legat de abordatul pe strada eu fac asta in general doar ca sa imi testez limitele. avand in vedere ca in trecut eram foarte timid, lucrez continuu pentru a-mi mentine increderea in mine. dupa acel "buna", ii spun ca sunt liber pentru urmatoarea ora si o invit undeva (nu neaparat intr-un local, si o plimbare prin parc e folositoare pentru primul contact). daca nu accepta ii explic faptul ca nu doresc sa o agat, dar voiam sa o cunosc si asta e o sansa pentru mine si pentru ea sa ne marim cercul de cunostinte macar. ii spun ca niciodata o sansa pierduta nu se regaseste. daca vrea bine, daca nu iar bine. este libera sa aleaga. si oricum sunt sigur ca niciuna din fostele mele nu se plange ca la un moment dat m-a ales pe mine. fata de altii eu nu sunt injurat de foste si ma mandresc cu asta.

pajura

22 Iun 2008, 19:16

..ai scrantit-o de data asta
leo are dreptate ..un simplu buna e suficient...nici eu nu suport prefacutii..si fie vb intre noi..nici asa nu raspund unei abordari pe strada..poate gresesc dar mi se pare destul de lame sa agati pe strada asa aiurea...eu cu toti tipii cu care am iesit m-am cunoscut prin alte modalitati..de obicei ne stiam macar din vedere de ceva timp

pajura

pajura

Pentru leo

16 Mar 2008, 20:19

Esti cum angajat la administratorul site-ului sau esti un psiholog ratat, ca nu m-am prins inca?

leo

leo

Cristiann

06 Mar 2008, 02:50

o iei direct nu prin daiboji pentru ca majoritatea femeilor nu sunt proaste si le sclipeste beculetul imediat unde vrei sa ajungi. daca o iei pe ocolite ai facut varza tot.
ca deschizator de drumuri poti folosi un "buna!". este cea mai buna replica de agatat. restul replicilor se claseaza sub acest cuvant. dupa care folosesti conjunctura, te iei de un obiect vestimentar de al ei etc. fara romantisme ca nu asteapta nici o femeie asa ceva de la un barbat pe care l-a cunoscut acum 2 minute. va crede ca esti disperat sau ciudat si adio conversatie.

marina_dumitrache

marina_dumitrache

....

28 Feb 2008, 12:44

Cred ca ar trebuie sa existe aceea scanteie mai intai.Apoi, nu stiu ce ar trebui sa spuna, probabil ceva frumos si romantic.

cristiann

cristiann

Raspuns

27 Feb 2008, 21:52

e greu sa stii exact ce anume te face sa porti o discutie cu respectivul. cred ca tine mult de conjunctura si de persoana respectiva...lucruri pe care nu le percepi la nivel constient.

Cele de pe net sunt...mai mult de amuzament...zic eu.
oricum eu cred ca sunt 2 variante: fie ii spui intr-un fel direct ca ti se pare ca e draguta si ai vrea sa o inviti intr-o zi in oras, fie o iei pe ocolite si incerci sa inventezi o situatie de genul...ceri indicati etc

Dintre cele 2 de mai sus...care ti se pare cea mai optima sa zicem :)

hedonista

hedonista

hmm

27 Feb 2008, 09:49

mai cristian, se pare ca tu vrei sa furi secrete din "tabara" noastra...din pacate eu nu ti pot da o idee clara de ce mi ar putea spune un necunoscut pentru a ma face sa am rabdare sa l ascult.Acum depinde de ce fel de lagatura vrei sa pastrezi:) poti folosi cliseele de pe net, dar deja poti intui ce fel de persoana e aceea care "pica" unei asemenea replici.