ce sa fac???

by: ralluca21
am o problema. nu stiu cu cine sa vorbesc si de aceea scriu pe forum. am o relatie de 3 ani de zile. suntem amandoi studenti, deci nu evorba de vreo casatorie sau chestii mai serioase. in ultima perioada a intervenit o problema. exista un tip care se "invarte " in cercul meu de prieteni de la facultate, care mi-a picat cu tronc. e destul de evident ca nu-i sunt indiferenta ( gesturi, mimica, atitudine). el nu poate sa faca nici un pas, si pt faptul ca sunt prietenii in jurul nostru, si pt ca am prieten,...care de cele mai multe ori e cu mine. mai nou prietenul meu nu mai este tot timpul langa mine la facultate din lipsa de timp. ce m-a socat este ca acest tip si-a facut mai nou sapt. trecuta prietena. sunt foarte stresata si nu stiu ce sa fac.
 

ralluca21

ralluca21

mda,..

17 Nov 2008, 23:22

e foarte posibil sa ai dreptate. n-am avut curaj pana acum sa-i spun asta nici prietenelor foarte apropiate, ca sincer mi se parea o chestie aiurea si mai ales ca ele sunt foarte obisnuite cu ideea: eu si prietenul meu, si atat. chiar vroiam sa vad o parere a unei persoane care priveste din exterior situatia.
in legatura cu prietenul meu,..e posibil sa nu mearga chiar cum trebuie din moment ce eu simt nevoia sa caut altceva. cred ca trebuie sa analizez cat de cat situatia noastra.
in ceea ce-l priveste pe cel de la facultate, chiar nu ma gandisem la varianta de care zici tu. sunt foarte obisnuita cu fete indiferente, realiste si probabil tipul asta mi s-a parut un ac in carul cu fan. poate flirt-eaza de zor si eu ca fraiera am impresia ca este asa doar cu mine.

buburuzik

buburuzik

tu ce simti?

17 Nov 2008, 23:07

Asta e intrebarea. TU ce simti? Il mai iubesti pe prietenul tau? Stiu ca dupa aproximativ 3 ani intr-o relatie intervine un fel de "moment crucial" cand ori se consolideaza relatia, ori se destrama. Nu stiu exact explicatia, dar cam asa am observat ca se intampla. Poate ca ai ajuns in acest moment in care trebuie sa iti faci ordine in ganduri si sa te hotarasti daca mai continui relatia sau daca alegi sa fii singura si sa cauti altceva. Ceea ce spui despre colegul tau s-ar putea sa fie un "defect profesional". Exista un astfel de tip de baieti carora le place sa flirteze tot timpul, cu oricine, indiferent de situatie. Asa sunt ei. Partea proasta e ca unele fete le iau glumele de bune..