ce sa inteleg? parteneri de ocazie?

by: neenela
Din ianuarie suntem impreuna, ne vedem des, si se pare ca dragostea e reciproca. Anterior a avut o relatie din care are si un copil. Spune la fosta nu es mai intoarce nicodata, ca e asa si asa...dar "fosta"plaseaza pe un site de socializare si in continuare poze"de familie", chiar si acum recent cand mi-a zis el ca a fost la o zi de nastere, am gasit la ea si poze cu ei impreuna....
Oare sa minta atat de mult? de ce ar face-o?
cum sa procedez mai departe?
va multumesc anticipat....
 

da

15 Apr 2011, 15:35

sunteti doar parteneri de ocazie!

eva31

eva31

Nu cred

13 Apr 2011, 02:23

Mai, eu sunt divortata. Am si un copil din acea casatorie. Nu ma mai vad cu fostul sot, pentru ca era cam nebun si exageral. Si foarte egoist. Dar in cazul tau, nu vad de ce ti-ai face atatea probleme. Doar amandoi sunt parintii acelui copil si daca nu s-a intors la ea si sta cu tine, inseamna ca pe tine te iubeste. Oricum, ar fi fost frumos sa te duca si pe tine la acea zi de nastere, nu sa se duca singur. Doar acum sunteti un cuplu, nu e singur, de capul lui.

scorpion_girl

scorpion_girl

nu crezi

12 Apr 2011, 11:02

ca ti-ar fi mai usor sa afli de la el amanunte concrete in loc sa te lasi macinata de indoieli si intrebari?

tashulina

tashulina

nu inteleg

11 Apr 2011, 14:59

de ce nu comunici cu el in primul rand!

De ce nu-l intrebi daca s-a mai vazut/ se mai vede cu fosta iubita? Si daca da, in ce context? (pt ca trebuie sa intelegi ca atunci cand exista un copil la mijloc ei doi se vor mai vedea de acum inainte).

Cum ti-a zis ca a fost la o zi de nastere? asa, doar " o zi de nastere", fara alte detalii gen a cui a fost ziua, cu cine a fost?!!