~cea mai trasnita idee~

by: katy
Toti dintre noi avem vise! Fiecare la un momendat dat traieste cateva clipe de nebunie! Care a fos pentru voi acel moment de nebunie, care a fost cea mai trasnita idee sau cel mai aprig fior c v a facut sa tremurati? Actionam uneori fara sa gandim, doar de dragul senzatiilor tari?
 

katy

katy

:))

13 Iul 2006, 22:08

lol ... chiar in tren :D... sunteti f curajoshi, c sa zic :D!

pufuletz20

pufuletz20

in tren...

06 Mai 2006, 19:30

cea mai traznita idee a fost sa fac dragoste cu prietenul meu in tren,intr-un compartiment nu in baie cum ar crede unii...a fost super...si adrenalina,si placere,si dragoste.

the_dreamer

the_dreamer

;...

10 Mar 2006, 19:31

eu simt fiori de obicei la orice film de groaza;)) dar o intamplare trasnita (nu idee,pt ca nu a fost planificata) a fost acum vreo 6 ani,cand m-am ratacit pe munte cu tatal meu si ne-am plimbat de nebuni pana la 3 noaptea cautand drumul spre cabana....si intr-un final,cand aveam lacrimi in ochi si nu mai speram nimic,Dumnezeu ne-a lasat sa descoperim "calea" :) ...eu nu prea caut senzatii tari,nush..euma distrez altfel...dar am si eu niste idei trasnite ,ale mele..pt peste cativa ani..;))

pinky

pinky

:)

15 Feb 2006, 13:56

cea mai proaspata senzatie tare pe care am avut=o eu a fost in weekendul asta, am mers cu jeep-ul unui prieten pe un drum de munte (din ala pe unde se merge cu picioru de obicei, k e denivelat si cu pante mari)... foarte tare senzatia, atata adrenalina n-am mai simtit de cand m-am uitat in jos de pe munte spre prapastie, eu avand frica de inaltime... recomand asta tuturor soferilor cu nervi tari si sange rece... mult prea tare :)