cine are viata mai grea, femeia sau barbatul?

by: luckyrock
fara cel putin trei argumente valabile, parerea ta nu este luata in considerare
 

mi_re_la18

mi_re_la18

!

04 Ian 2007, 01:45

Cate femei au fost agresate de sefi la serviciu si cate alte sute trebuie sa suporte zi de zi comentarii misogine sau obsedati care se freaca de ele prin autobuze(si mai fac si alte chestii...)??

Cate femei sufera dar duc la bun sfarsit o sarcina(si ma refer la o sarcina adica de a avea un copil)9luni de zile..in care trebuie sa alapteze,corpul li se modifica,si multe altele...

Cate femei trebuie sa stie sa faca de toate intr-o casa ca sa fie considerate bune gospodine?

Cate dintre ele sufera in fiecare luna in acea perioada a lunii?

leo

leo

mai mai

27 Dec 2006, 23:56

voi doua nu intelegeti nimic. nu se discuta despre drepturi. se discuta despre cui ii este mai greu in societate. si apropo drepturile alea au multe discutii. unde ati vazut voi egalitate in drepturi?

angelita

angelita

vorba ta

27 Dec 2006, 23:16

vorba ta, gygycutzo, dc sa nu fim fi egali in drepturi?

leo

leo

...

21 Dec 2006, 01:03

4) o femeie neadaptata la viata de zi cu zi este interesanta, un barbat neadaptat este prost

5) in familie vina pentru nereusite ii revine barbatului

6) exista o serie de legi care protejeaza femeile, copii, animalele etc. Ce lege protejeaza barbatul?

7) o femeie aflata in goana dupa bani este materialista, un barbat in aceeasi situatie este avar si implicit nesimtit, nemanierat etc.

leo

leo

barbatul

21 Dec 2006, 00:55

1)parerea barbatul nu este luata in consideratie atunci cand o femeie il contrazice. la fel munca lui este "diminuata" fata de eforturile ei deoarece el e mai puternic.

2) o femeie reuseste mai usor in societate doar etalandu-si corpul. un barbat de multe ori are nevoie de inteligenta pentru a ajunge in acelasi loc.

3) oriunde in societate femeile sunt sustinute: fiecare patid are departament de femei (nici unul nu are si doar de barbati), exista patronate realizate doar din femei, atunci cand trebuiesc depuse eforturi femeile au avantaje (daca va amintiti la sport in scoala etc).

luckyrock

luckyrock

femeia: argumente

15 Dec 2006, 18:55

3.daca femeia doreste sa-si mute mobila in casa, ea are nevoie automat de [cel putin] un barbat, deoarece nu este dotata corespunzator din punct de vedere al musculaturii [puterii fizice], exceptie facand desigur femeile sportive [culturiste, halterofile etc]. daca barbatul vrea sa culeaga niste flori din gradina...sunt mai mult ca sigura ca se descurca el :)

luckyrock

luckyrock

femeia: argumente

15 Dec 2006, 18:55

1.daca femeia poarta haine mulate si care ii dezvaluie multe parti ale corpului, ea este o "tarfa". daca barbatul merge la bustul gol pe strada, el este doar prost-crescut sau, din contra, "sexy", depinde de marimea burtii si varsta respectivului

2.daca femeia glumeste si rade, aceasta inseamna ca ea este automat de acord sa intretina relatii sexuale cu barbatul cu care flirteaza. daca barbatul glumeste si rade, el este considerat o persoana placuta in compania caruia iti place sa stai cat mai mult

luckyrock

luckyrock

al doilea argument este argument?

15 Dec 2006, 18:43

cred ca trebuie fie sa reformulezi, fie sa aduci altul mai valabil

induci cumva ideea ca ne indreptam cu pasi siguri spre matriarhat?

cristi

cristi

si 3...

15 Dec 2006, 18:35

3) Barbatul nu mai e Barbat...(nu are nimeni nevoie de el ,ca inainte si nici nu mai poate face tot ce ii place ,si e mai...masculin) ,dar nu poate deveni nici femeie ,pentru ca atunci ii sare ea in cap...Ca e prea moale...etc..

cristi

cristi

Barbatul!

15 Dec 2006, 18:34

Nu zic ca cea mai de sus ,nu are dreptate!! Desi ,sa stii ca daca seful e o sefa ,si unui barbat i se imputa acelasi lucru!!! dar....:

1) barbatul este nevoit sa suporte mult mai multe din partea femeii ca acum 100 de ani. Trebuie sa faca fata tuturor cerintelor ,capriciilor ,si in general ,majoritatea certurilor le castiga ea ,pentru ca are gura mai mare ,si el s-a saturat sa o auda :)
2) Desi femeia este super independenta ,si se poarta ca un barbat ,in unele situatii ,redevine neajutorata si sensibila...adica cand are nevoie de jutor devine...FEMEIE ,din nou.

luckyrock

luckyrock

:))))))))

14 Dec 2006, 18:34

si tu ai fost mai mult decat simpatica. m-ai facut sa rad in hohote

luckyrock

luckyrock

femeia: argumente

11 Dec 2006, 15:37

1.daca femeia se descurca singura si traieste pe cont propriu, capata automat unul [sau toate] din calificativele: "frigida", "feminista", "lesbian[c]a". daca barbatul se descurca singur si traieste pe cont propriu, el este "un om realizat"

2.daca femeia a trecut de 40 de ani, nu s-a casatorit si nu are copii, ea este "incapabila sa isi gaseasca un barbat" si "infertila". daca barbatul a trecut de 40 de ani, nu s-a casatorit si nu are copii, el este "un celibatar convins"

3.daca femeia avanseaza intr-un post mai bun surprinzator de repede [din punct de vedere al altora], ea a acordat automat niste favoruri sexuale sefului [sau sefei!!!!]. daca barbatul avanseaza intr-un post mai bun [nu exista "surprinzator de repede" cand vine vorba de un barbat], el este "foarte inteligent si abil"