considerati tabu...

by: andreea_patrascu
Relatiile sexuale dintre doua fete,relatiile sexuale dintre doi baieti sau ambele?
 

...

27 Iun 2008, 15:58

Ada... I'm a guy to! But not a gay...
Si ai citit un pic distorsionat ce am scris eu.

ada_2

ada_2

conceptii invechite

27 Iun 2008, 12:47

tabu.. eu zic e tot ceea de ce ne rusine sa discutam si sa aceptam.
tabu poate era pe vremea comunismului pentru tinerii din perioada aceea ...pentru noi cei din generatia care am fost conceputi cu putin timp dinaintea revolutiei nu mai consider absolut nimic tabu..avem deschise mai multe "usi" depinde care usa o deschidem prima..:)
oricum eu am prieteni guy(sunt si ei oameni au si ei sentimente , relatii si se simt ok , si nu in ultimul rand au limite) cu care ma inteleg foarte bine pot sa zic sa sunt prieteni mei cei mai buni.(culmea e ca imi dau sfaturile cele ma bune)..
apropo...ai dreptate cu ceea ce spuneai, o fata vede ciudat o relatie dintre 2 fete dar in schimb vede interesant si accepta foarte usor relatia dintre 2 baieti...
motivul cred ca e undeva din istorie..si televiziuni. ..sa fie fara suparare dar arata tot mai mult manifestarii..relatii dintre baieti..
cred ca daca am vedea relatii la fel de multe intre fete am acepta mult mai usor..
mai cred ca e si frica din subconstient ca aceea persoana de acelasi sex cu al nostru ar putea sa se indragosteasca de noi...

...

06 Iun 2008, 09:08

Nici una din variante, personal.
Totusi se tinde mult sa se puna stampila "Tabu" in cazul relatiilor dintre baieti. De ce? Pentru ca niciodata un barbat nu s-ar da in spate de la privitul unei relatii fata-fata sau fata-baiat, dar cand e vorba sa vada doi carnaciori cu oua batute... i se lasa moale la stomac. La fel e si in cazul femeilor. Gandul de a fi cu o alta femeie le intriga, de a fi cu un barbat e de la sine inteles, dar gandul de a vedea doi barbati impreuna... ih. De ce? Prejudecati vechi si netratate. Fiecare isi manifesta atractia fata de ce gen vrea, sa-i lasam noi in pace si sa ne vedem de oile noastre!