Conteaza mult asepctul fizic intr-o relatie?

by: ladyx
As vrea sa stiu si parerea voastra fetelor pt ca pe mine ma bantuie o intrebare ...Oare ce a gasit la mine acest barbat tanar si ..simpatic cu trup zvelt langa mine ? Eu nu ma consider frumoasa si nici nu am trup de modelling (la 160 cm din pacate am 76 de kg)si de aceea v-am pus aceasta intrebare dar sa nu credeti ca am "material " pt al intretine....din contra ma inretine el ..si imi ofera dragostea lui necondintionat facandu-ma sa ma simt femeie in adevarul sens al cuvantului.Dar uneori ma bate gandul ca sunt atatea fete frumoase si de ce eu.........
 

ladyx

ladyx

buna.

05 Nov 2010, 17:05

mersi de raspunsuri...in legatura cu lucrul astept un pic pt ca trebuie sa invat lb cat de cat...iar cu supletea e cam greu...pt ca nu pot sa fac efort dupa o operatie ...si sedentarismul ma omoara....si nu mai stiu ce ma omoara ....cred ca mi dor de anturajul de acasa..va pupik

cold_as_ice

cold_as_ice

In mod normal

02 Nov 2010, 09:21

daca el arata mai bine decat tine acest lucru ar trebui sa te motiveze pe tine sa faci eforturi sa arati si tu bine (bine insemnand mai supla).

Faptul ca te iubeste asa cum esti este un lucru extraordinar, pe care ar fi bine sa nu il uiti!

laura_baldini

laura_baldini

evident ca nu :)

29 Oct 2010, 15:36

Evident ca nu dispar toate problemele :). Doar ca s-ar putea sa il atraga si sa se simta provocat. E o modalitate de a uita temporar de probleme.

scuze

29 Oct 2010, 15:27

nu obisnuiesc sa comentez opinia altcuiva, dar nu ma pot abtine, caci am facut o burta de ras cand am citit comentariu laurei cu dresurile, stiu ca e doar o reclama , cu toate astea ma gandeam, daca imi pun un dres sexi pe mine, oare chiar ajuta? toate probleme dispar sau se atenueaza? :))

nu te stresa

29 Oct 2010, 15:24

cu nimicuri, el te place asa cum esti,altfel ai fi auzit macar un comentariu in atatia ani de cand sunteti impreuna. Iti inteleg ingrijorarea, totusi nu inteleg de ce stai sa te intretina el, gasesteti si tu ceva de lucru, daca nu poti acum fa-ti planuri ptr viitor, nu e bine sa depinzi de cineva indiferent unde te afli, in tara sau nu.

autumn

autumn

Parerea mea

27 Oct 2010, 09:15

este ca problema nu este la el, ci la tine. Tu observi diferentele de aspect dintre voi, tu observi ca esti mai grasuta decat "standardele". El doar te iubeste. Apreciza asta.

laura_baldini

laura_baldini

trucuri

26 Oct 2010, 15:23

Conteaza dar pentru ca suntem femei cu initiativa stim sa apelam la cele mai bune trcuri pentru a-i atrage. Un dres rafinat (http://sp2.ro/ed3b3d) asortat la o lenjerie fina va schimba instantaneu viziunea barbatului.

ladyx

ladyx

buna

26 Oct 2010, 14:22

Multumess,Baby,poate o sa am si eu norocul iubitei fratelui tau ,si eu sunt de 4 ani cu el si chiar am plecat impreuna intr-o alta tara ca sa incepem o viata noua dar stii cum e ...tara straina si frica de ..parasire..si sa nu ai langa tine pe cineva tot te macina fara sa vrei ..Mersi si pupici si sa ai o zi buna.

babytree

babytree

..

26 Oct 2010, 13:30

fratele meu este sutirel ca tras printr un inel si are o ibuita grasunica sunt impreuna de f multi ani si crede ma nu a inselat o niciodata. o iubeste pentru ca este o tipa f msito si il iubeste si are grija de el si el se simte confortabil. cateva kg in plus nu spun despre tine totul. bucura te si lasa intrebarile aste anegative