continuare

by: oana_alesya
de atunci nu mi-a mai dat nimic.eu plangand in continuare dupa el pana cand am cedat si am ajuns in spital.nici asta nu i-a pasat.azi am vorbit cu azi de dimineata cu el si mia zis k ii pasa de mine,dar ca intre noi nu mai exista nici o sansa.nu inteleg de ce s-a mai impacat cu mine?!?!? sa ma faca sa sufar din nou?asta nu inteleg..va rog sa ma ajutati..orice sfat imi este de mare ajutor..nu mai pot..cum sa il uit?
 

leo

leo

oana

14 Apr 2008, 10:56

imi pare rau pentru pierderea ta. am citit tot ce spui tu si mi se pare ca ai trecut peste ceva. nu ai mentionat anumite lucruri.
oricum ce a fost intre voi nu a fost iubire. a fost doar atractie sexuala. ca s-a finalizat sau nu cu sex (eu cred ca da) e mai putin important. asa ca da-ti o palma sa te trezesti si treci la urmatorul. el si-a consumat nevoia si cred ca nu vrei sa stea un barbat cu tine din mila...

hedonista

hedonista

hmm

11 Apr 2008, 14:03

sper sa nu te deranjeze(prea tare) parerea mea, dar eu cred ca totusi ai cam exagerat..totusi au fost 2 luni...gandeste te ca sunt oameni care se despart dupa zeci de ani..aia ce sa faca? sa se arunce in fata trenului...eu tot timpul am mers dupa principiul ca "dragoste cu de a sila nu se poate"..eu tot timpul am fost mai orgolioasa din fire si am evitat pe cat posibil sa arat intr o relatie ca sufar..daca nu se poate..asta e..mila lui n o sa i influenteze sentimentele fata de tine..in concluzie, eu zic sa revii cu pisioarele pe pamant ca vb aia "are balta peste" si lasati prostiile de sms uri..vorbiti fata n fata ce aveti de zis!!