Cum isi poate da seama ca l-ai inselat?

by: seagull
Isi poate da seama un barbat ca ai facut sex cu o alta persoana? si daca da, cum?
 

vanghelis007

vanghelis007

Suzuki

26 Sep 2008, 06:54

Suzuki avea un var prin alianta, cred ca il capatase dupa tratatul de la Yalta, pe care, il tinea pe langa casa lui.La un moment dat, nevasta lui Suzuki, a inceput sa faca fasoane.Ba nu-i convenea una, ba nu-i convenea cealalta, ba atunci cand vroia omul sa se mai joace cu ea, spunea ca are cursuri la academie, asa ca Suzuki, isi lua inima in dinti si cand erau toti trei la masa, ii zice lui Suzuka:
-Ia spune tu, acum si aici, de fata cu toata lumea, nu-i asa ca ma inseli?
In clipa aceea, varul a scapat polonicul pe jos care a lovit din greseala pisica.

andreea_mandra

andreea_mandra

depinde de persoane.....

23 Sep 2008, 09:08

Sunt unele femei care stiu sa ascunda foarte bine lucrul acesta.Dar sunt altele care se dau mult prea usor de gol...de exemplu nu mai poate intretine relatii sexuale cu propriul sot sau iubit, din cauza faptului ca se crede "murdara" sau vinovata de ceea ce sa intamplat. si ar mai fi o problema...majoritatea femeilor knd sunt intrebate de anumite lucruri de genul : m-ai inselat? ai pe altcineva? ai de gand sa ma inseli?....se inrosesc,sau devin foarte nervoase si nu stiu ce sa raspunda.Totul sta in atitudine si in sinceritatea fiecareia.

baiatasu18

baiatasu18

hmm` ff simplu!

23 Sep 2008, 08:57

potzi vedea dak a intretzinut relatzii sexuale cu alta fata! doar dak ii pui`mana pe kp`penisului! si vezi dak are pelitzia data! si ii mai pui`mana pe coitze dak is moi` sa futut! .. dar dak baiatu`face dush`ff cald` n-ai de unde sa itzi dai seama!>. si la cat de greu isi da el drumu`!

unadonna

unadonna

Da?

22 Sep 2008, 15:46

-Mirosi a samanta straina-
ce chestie.chiar crezi ce ai scris?pe asta de unde ai scos-o vanghelis?

vanghelis007

vanghelis007

Da

22 Sep 2008, 15:01

Mirosi a samanta straina, si esti ametita ca o maimutica care tocmai a facut un looping
fara parasuta.

pisi

pisi

...

22 Sep 2008, 13:28

din atitudinea ta s-ar prinde. orice persoana care inseala transmite semnale de care poate ca nu este f constienta de ele.

cumva tot te dai de gol, fie ca vrei sau nu, acum depinde si de el, daca stie sa interpreteze corect semnalele transmise de tine.