cum iti gasesti prieteni?

by: mail_loredana
sunt fata si nu caut prieten baiat pentru ca am deja si ne intelegem perfect insa nu am o "cea mai buna" prietena si e ciudat. ma inteleg foarte bine cu toate fetele pe care le cunosc insa nu am o prietena cu care sa ies la cumparaturi, sa colind magazinele sau la "un suc" atunci cand nu ma pot intalni cu prietenul. Ma intreb oare majoritatea prieteniilor intre persoane de acelasi sex se formeaza din copilarie? cred ca nu ar strica sa existe un site pe care sa-ti gasesti un prieten de acelasi sex in urma completarii unui chestionar de compatibilitate a personalitatii? voi ce spuneti?
 

andrush

andrush

ehh...

08 Mai 2006, 18:01

Yo am o prietena la care ii spun prietena mea "CEA MAI BUNA" si asa e mergem la cumparaturi si ne sfatuin dar asta nu conteaza.Am si yo aceeasi parere nu trebuie sa existe un asemenea site k sa itzi faci o prietena "CEA MAI BUNA".Asta o vei vedea cu timpul o sa vezi cine e alaturi de tine cel mai mult siitzi vei da seama pe cine potzi considera prietena ta cea mai buna.Bye.

scoobytza

scoobytza

prietenii

06 Sep 2005, 15:46

nu e nevoie sa apelezi a un asemenea site pt a-ti gasi o prietena cea mai buna. o asemenea prietenie se formeaza in timp...nu te agata prea mult de alte fete pe care ti le doresti prietene pt k apoi ele te vor considera plictisitoare sau.. nu stiu... altfel decat ele.fii deschisa , vesela si optmista...vei vedea ca asrfel iti vei gasi o groaza de prieteni.. si nu considera pe oricine...prieten, mai intai cunostiinta, apoi amic, iar in cele din urma prieten, dupa ce ti-a dovedit ca este astfel.

marga21

marga21

pt tine

18 Mai 2005, 12:49

mi se pare interesant ce spui. eu, cel putin, am fost dezamagita, crezand ca cineva e intr-adevar prietena mea "cea mai buna", dar nu e bine sa te "agati" prea mult de cineva, ca poti fi dezamagit. e rau cand cazi de prea sus.