Cum reactionezi cand o tipa flirteaza cu prietenul tau?

by: amalia_07
Cum reactionezi atunci cand, la o petrecere, o tipa filtreaza cu prietenul tau si observi ca acesta ii acorda o oarecare atentie? Faci scandal pe loc sau preferi sa discuti totul acsa, in particular?
 

ladybug

ladybug

:)

03 Sep 2008, 12:48

nu trebuie neaparat sa te enervezi. de multe ori, mai ales cand esti intr-o relatie de mult timp, simti nevoia sa mai primesti niste confirmari si din exterior. sa simti ca inca esti atragator/atragatoare si pentru alte persoane decat partener. un flirt nevinovat, daca nu merge prea departe nu e o problema.

iulia_nelly

iulia_nelly

Parerea mea...

28 Aug 2008, 11:35

eu..ar ramane calma...si as incerca sa-i atrag atentia asupra mea...daca flirtul nu inceteaza.....nu deschid subiectul acasa pentru ca urasc certurile...dar fac o gluma pe tema asta ca sa inteleaga ma deranjat ce am vazut...

andreea_mandra

andreea_mandra

evita certurile in public....

28 Aug 2008, 11:13

asta spre binele amandurora.nu este placut sa-ti vezi iubitul flirtrand...mai ales de fata cu tine.nu te lua de el pe loc,sau de fata cu cineva.mai asteapta cateva reactii din partea lui,sa fii sigura k ceea ce vezi este adevarat,si k nu ti se pare tie,din cauza k gelozia a pus stapanire pe situatie.dak acest joc intre cei doi continua,vorbeste deschis cu el,spune-i ce observi.urmareste-i reactia,iti vei da seama daca intr-adevar este vinovat sau nu.

paoargentina

paoargentina

Cum reactionezi cand o tipa flirteaza cu prietenul

28 Aug 2008, 07:15

Cum spune si Oana,tu trebuie sa fii smart si sa te comporti ca o doamna si sa ai incredere in tine.

oana286

oana286

Reactionezi , clar ...dar delicat

25 Aug 2008, 20:21

Nu cred ca ar fi indicat sa reactionezi pe loc. Este greu sa te abtii , insa nu ai nici certitudinea ca el ar flirta , sau doar ti se pare fiind umbrita de gelozie. Discuti acasa , pentru a nu parea ridicola in public , insa nu o face sub forma unui repros. El se va simti incoltit , iar repercursiunile vor aparea asupra relatiei voastre. Incearca sa fi degajata , si urmeaza atent ce se intampla.Nu trebuie sa te consumi inutil pentru ceva ce doar pare a fi... Be smart girl , we`re supposed to be smarter :D Bafta multa!