cum sa nu mai fiu eu?

by: 
Dragii mei prieteni, am apelat acum cateva luni la voi si ajutorul vostru, faptul ca ati fost alaturi de mine m-a ajutat foarte mult. Azi va scriu din nou.
Problema mea? ....El
Ne-am impacat, cu conditia ca eu sa nu mai fiu geloasa si posesiva. Da, recunosc ca sunt geloasa, dar posesiva nu. Sa va spun ce intelege el prin posesivitatea mea? Faptul ca-i port de grija (sa nu mai fumeze, pt ca are ulcer, sa-si ia o haina mai grosa pe el etc). Nici macar nu-l sun in fiecare zi sa vad unde este si cu cine. El este cel care ma suna. Se poarta frumos cu mine, iar uneori CAND SUNTEM NUMAI NOI DOI este foarte indragostit de mine. Cand sunt alte persoane, este foarte distant. Oare este o trasatura caracteristica barbatilor?!. Ajutati-ma sa inteleg, vreau sa pastrez aceasta relatie, nu doar pentru ca am luptat atat sa-l am inapoi si pentru faptul CA-L IUBESC!
Eu cred ca ar trebui sa fiu indiferenta. Ce credeti? Dar cum sa reusesc sa fiu indiferenta cu un om pe care iubesc ?!
 

RE: cum sa nu mai fiu eu?

24 Ian 2005, 09:22

Da, el mi-a spus ca tot timpul mama lui l-a dadacit "baiatul meu, baiatul meu" si din aceasta cauza innebuneste cand incerci sa fii dragastoasa cu el in public!
Dar curios am incercat si eu sa fiu ca el , sa fiu rece, indiferenta sa-mi indrept atentia spre alte lucruri cand mergem undeva, si tot timpul venea la mine cu intrebari de genul" de ce tac, ce-i cu mine, m-a deranjat ceva???" Ma innebuneste omul asta!Daca vreau sa-l imbratisez imi spune ca trebuie sa fiu diplomata in public, daca sunt diplomata, ma intreaba daca m-a deranjat ceva, daca a facut ceva ce m-a suparat???
Ajung sa cred ca atitudinea mea ar trebui sa fie in functie de starea lui! Credeti-ma ca obosesc!daca nu l-as iubi nu as rezista!!! Astept sfaturile voastre, ma ajuta enorm!!!

RE: cum sa nu mai fiu eu?

23 Ian 2005, 16:02

Faptul ca si prietena ta este in aceeasi situatie nu cred ca trebuie sa te incalzeasca cu ceva! Eu cred ca ar trebui, intr-un moment cand tu crezi ca si-ar putea deschide sufletul mai usor, sa-l intrebi , mai voalat sau direct, de ce se comporta asa. Sau, ai putea sa faci si tu la fel, si daca ar sesiza( si ar trebui, fiindca altfel....) te-ar intreba el de ce aceasta schimbare in comportamentul tau. Sa-ti spun ce le-am facut in facultate unor preieteni: stateam la o terasa iar ei nu conteneau sa priveasca si sa comenteze, uneori cam zgomotos, alte tipe care treceau prin dreptul terasei. La un moment dat, fiindca eu , personal, nu accept asa ceva( cand iesi cu cineva nu trebuie sa il faci sa se simta prost, uitandu-te dupa altii) mi-am dat seama ca trebuie sa fac ceva. Am inceput usor, usor, sa comentez fiecare barbat mai aratos care trecea si am mai adaugat si niste zambete si priviri languroase, adica exact ce faceau ei. Fetele s-au prins in joc, si dupa cateva minute bune, de la uimire pana la niste soc, am reusit sa-i revolt. N-au spus nimic, dar si-au dat seama de ce ne purtam asa si dupa aceea n-am mai avut probleme. Ar fi o lectie si pentru iubitul tau , poate cea mai potrivita!

petra

petra

RE: cum sa nu mai fiu eu?

23 Ian 2005, 14:21

Nu da asa mare importanta la ce face in public daca e dragastos cu tine in intimitate,nu-l judeca pentru asta,s-ar putea sa nu fie vina lui,poate asa a fost crescut si asta e ceea ce a vazut la parintii lui(sotul meu e asa si mi-am dat seama ca e mostenire din familie dupa ce i-am cunoscut mai bine parintii).Sa stii ca multi barbati sint asa.

RE: cum sa nu mai fiu eu?

20 Ian 2005, 14:29

Eu sunt sigura ca ma iubeste! Nu l-am rugat sa se intoarca la mine, nu l-am innebunit cu mesaje sau telefoane, pur si simplu i-am spus ca il iubesc si imi doresc sa fim impreuna!
Poate ca noi, femeile vrem mai multa gingasie, dragoste, dar sa fiu sincera nu mi-ar placea un barbat care sa ma "cocoloseasca" mereu.
Un lucru nu inteleg! de ce confunda gesturile mele cu posesivitatea?
si ceva ce ma mai deranjeaza la el este faptul ca in public nu este el insusi.parca daca mi-ar arata putina tandrete,iar scadea din demnitate!
Si nu sunt singura! prietena mea la fel de indignata este de comportamentul iubitului ei!

RE: cum sa nu mai fiu eu?

19 Ian 2005, 22:18

Draga mea, o sa-ti spun un lucru pe care in adancul sufletului il stii si tu: noi putem doar sa te ascultam. Sfaturi degeaba iti dam, ca tot ce te taie capul o sa faci. Si asta nu e valabil doar pentru tine, in dragoste este o lege pe care o recunostem sau nu. Din afara, legatura ta pare imperfecta, daca ma lasi sa folosesc un eufemism. Cum adica e dragastos cu tine cand sunteti doar voi doi iar atunci cand mai e si altcineva e distant? Nu ti se pare putin aiurea? Incearca sa-ti raspunzi la intrebarea asta! Pe mine ,personal, m-ar durea foarte tare!Pe tine nu te afecteaza? Barbatii chiar daca nu vorbesc , trimit anumite semnale pe care trebuie sa stim sa le descifram. Doar asa vom stii daca am ajuns la inima lor sau nu. Sa fii iubita!

RE: cum sa nu mai fiu eu?

18 Ian 2005, 13:19

Si eu m-am intrebat de ce considera faptul ca-i port de grija posesivitate! Dar barbatii sunt ciudati!In schimb sunt sigura ca ma iubeste!Eu sper sa fie bine!Nu pot renunta pentru ca sunt fericita langa el si il iubesc! Daca nu am renuntat la el atunci cand avem nevoie sa fie langa mine (am trecut cu vederea si l-am iertat si sincer sa fiu incerc sa nu-mi aduc aminte), acesta nu-i un motiv sa-l parasesc!
Chiar imi doresc si parerea unui barbat cu privire la acesta problema!Noi femeile judecam altfel, poate ne ajuta ei sa intelem mai bine unele lucruri!

high

high

RE: cum sa nu mai fiu eu?

18 Ian 2005, 12:21

Draga mea, am citit povestea voastra si parerea mea este sa ai grija. Cel mai bine e sa nu te bagi intr-o chestie care o data s-a terminat rau (si acum vorbesc din experienta). Poate tu crezi ca asta e dragostea dar nu e asa... daca cineva te iubeste te iubeste asa cum esti, pentru ceea ce esti... Ai grija si sper ca totul va fi bine pentru tine.

papusica

papusica

RE: cum sa nu mai fiu eu?

17 Ian 2005, 20:46

fata mea "iubirea trece". daca el considera ca prin faptul ca-i porti de grija esti posesiva lasa-l, nu-i de tine. vorbesc din experienta sa stii. chiar daca sunteti din nou impreuna niciodata nu va mai fi ca la inceput.