Cum sa-ti verifici prietenul - bioritmul
by: adriana23 In ultima vreme am cunoscut pe un tip foarte fain, dar nu stiu daca suntem facuti unul pentru altul. Am verificat datele noastre in bioritmDin pacate, nu a iesit prea bine. Poate cunoasteti si alte bioritmuri?
Mirela,ce bine iti sta
fara breton!!!! WOW,ce transformare,ptiu, sa nu te deochi! :)
Semeni atat de bine cu o prietena de-a mea, incat as putea jura ca sunteti una si aceeasi persoana,daca n-ati avea nume diferite. :)
Imi plac mult de tot articolele si mesajele tale,sa ne mai scrii.:)
Te-am pupat. :)
P.S.Lasa deoparte bretonul si creionul negru, asa cum esti acum, esti super! Sa-ti fie de bine !:)
!
sfarseasca,e tarziu:P
lasa deoparte bioritmul
Cred ca ar trebui in primul rand sa incercati sa petreceti mai mult timp impreuna,sa vedeti daca va plac aceleasi lucruri si daca sunteti pe aceeasi lungime de unda in alte situatii(stii la ce ma refer)si apoi pentru distractie sa consulti un horoscop sau bioritm.Ar fi pacat ca o relatie care parea frumoasa si sa se srafseaca inainte de a incepe,nu?
:))
Afli daca sunteti potriviti nu verificand bioritmul ci pur si simplu vazand daca aveti interese comune si daca va intelegeti.
nu te lua dupa teste
nu e neaparat sa iei in considerare sfatul meu dar nu te lua dupa teste.Nu la toti functioneaza cel putin asa cred
bioritm
poate ar fi bine sa incercam bioritmul impreuna si sa ne veselim de minune?:)