"da-i apa la moara"

by: manu80
barbatii te scot din minti doar daca -i lasi sa-ti ocupe mai mult decat trebuie teritoriu,majoritatea egoisti si orgoliosi si lucrul asta ne irita cel mai mult,sa fi femeie intr-o lume a barbatilor nu e greu atata timp cat stim unde sa-i atingem..
 

eva31

eva31

Sau sa stim sa ii dresam.....

31 Mar 2011, 02:22

DA, majoritatea sunt egoisti si orgoliosi, dar si barbatii pot fi educati de femei sa se comporte cum trebuie. Dar daca nu ii educi inca de la inceputul relatiei, sa fii sigura ca acea relatie nu va functiona.

stoe

stoe

ai dreptate Manu ...

17 Mar 2011, 05:00

dar gandeste-te si invers ... pt ca sunt si femei care fac la fel ...

ce e important e ca ambii parteneri sa ajunga la un numitor comun .. in asa fel incat toate problemele sa fie rezolvate :)

scorpion_girl

scorpion_girl

nu, nu poti

02 Mar 2011, 11:27

sa dai exact cat primesti si nici nu mi s epare in regula, pt ca iubirea/relatia nu-i o afacere facuta cu sange rece.

Tre sa dai din suflet, cat simti, insa tre sa stii si sa te opresti cand devii carpa de sters pe jos...

manu80

manu80

mda..

02 Mar 2011, 11:17

in general noi ca femei expunem aproape totul intr-o relatie si cu toate ca e gresit o facem neincetat dar parerea mea e ca doar in felul asta poti spune la sfarsit"am dat si incercat totul"fara remuscari si oricum eu consider femeia puternica,in fiecare din noi exista o luptatoare!

look_at_me_ok

look_at_me_ok

Cit primesti,atita da-i,nu?

02 Mar 2011, 08:10

da,uneori e asa,dar cel mai sigur si corect e ca sa dai atita cit primesti si acele exceptii -cind dai mai mult decit primesti-sa fie uneori si neconditionat,sa nu-ti para rau...

tashulina

tashulina

din pacate

01 Mar 2011, 16:59

de prea multe ori generozitatea sufleteasca intr-o relatie este atat de prost inteleasa sau, si mai rau, atat de exploatata, incat te trezesti ca ii dai tot sufletul tau iar el te intreaba plictisit "doar atat?"...