de ce?

by: doe
Barbati isi iau o femeie mai tanara ca el?
 

iamzuzu

iamzuzu

pentru ca ...

23 Ian 2007, 21:15

zic eu _ in cazul in care sentimentele sunt adevarate si doar ego-ul vorbeste _ pentru ca ei ar fi mult mai capabili sa isi arate si sa isi exprime sentimentele.
Pot fi multe si diferite situatii , cea mai neclara si mai urita este cind "barbatul" este casatorit si cu copii , desi mai "in virsta " au cam trait degeaba !

doe

doe

multumesc...

23 Aug 2006, 12:42

pt raspunsurile voastre.
Inca mai astept...
Te pup si eu scumpika

skumpika_dp

skumpika_dp

pey...

20 Aug 2006, 10:18

asta depinde de fiecare barbat...unii,adik aia kre simt mai batrani ii gasesk o femeia/amanta mai tanara dekt ei,pt k astfel ii intineresk...se simt datori,responsabili sa o "Apere" =,sa o protezeze...bla bla...dar nu numai barbatii au femei tinere si noi,fetele,ne uitam dupa baieti mai mari,fiindk zicem noi,sunt mai copti,maturi si nu pustani de varsta noastra.t pup

inutza

inutza

:)

19 Aug 2006, 11:27

Un motov ar fi iubirea,altul ar fi ca "da bine in lume".....motive pot fi nenumarate dar "ochiul societatii" e critic intotdeauna.Intotdeauna se trezesc unii sa-i judece pe cei din jur ca asa suntem noi :"vedem paiul din ochiul altuia in locul barnei din ochiul nostru".Barbatul se stie ca are tendinta sa protejeze,sa aiba oarecum o superioritate(si aici nu ma refer la superioritatea negativa) iar cum femeia zilelor noastre e puternica si independenta poate de asta apar din ce in ce mai mult cuplurile in care el are ani buni in fata ei!
Sincer eu consider ca atat timp cat motivele sunt sincere si corespund iubirii barbatul isi poate alege o femeie mai tanara. Am deviat de la subiect pentru ca motive clar pot fi multe,in functie de fiecare barbat dar mai important cred ca este cum priveste societatea lucrul asta.