De ce inseala femeile?

by: monita
Pana acum am vazut vorbindu-se mai mult despre infidelitatea barbatilor, dar femeile nu inseala? Daca da, atunci care credeti ca sunt cauzele? Partenerul e de vina intotdeauna ca nu-i acorda prea multa atentie? Sau pot fi si alte motive?
 

raluca79

raluca79

pajura..

27 Mar 2008, 13:17

Nu Pajura,n-am inselat,dar nu trebuie sa fii Einstein si nici Freud ca sa-ti dai seama ce- o determina pe o femeie sa fie infidela.

pajura

pajura

???

16 Mar 2008, 20:16

Fetelor, de unde stiti, ati inselat si voi sau va dati doar cu "presupusul"??? Daca nu, incercati putin si pe urma veniti sa ne povestiti, altfel ... sunt doar "vrajeli".

raluca79

raluca79

motive..

26 Feb 2008, 12:37

Femeile inseala cand au fost si ele la randul lor inselate,ca sa se razbune,cand sunt neglijate de partener,cand sunt abuzate in orice fel(fizic-psihic)cand trec de o anumita varsta si vor sa-si dovedeasca ca inca sunt atractive,din cauza monotoniei instalate in relatie,din curiozitate ,cu alte cuvinte...din prostie..dar cam aceleasi motive pt care inseala si barbatii..Totusi...cazurile de adulter in randul femeilor sunt mai rare,femeile tind sa se ataseze rpd asa ca se prea poate ca o relatie inceputa ca aventura sa se finalizeze intr-o relatie de lunga durata..

ihatepink

ihatepink

Demnitate

25 Feb 2008, 21:06

Intatite de toate e vorba de demnitate... o femeie nu ar trebui sa isi pateze demnitatea printr-un astfel de comportament imoral.

melania_antony

melania_antony

femeia

25 Feb 2008, 18:32

Femeia insala si ea dar nu atat de mult ca barbatul.Unul din motivele pentru care ar insela ar fi acela de tradare din partea partenerului sau de neglijenta.